Ελλάδα

Αυτή είναι η «Πολυνησία» της Ελλάδας και ο μαγικός κόλπος που πας μόνο με το αυτοκίνητο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ελλάδα υπάρχουν οι φημισμένοι και τουριστικοί προορισμοί αλλά και οι λιγότερο γνωστοί που όμως σε μαγεύουν με την πρώτη γνωριμία. Μια τέτοια περίπτωση είναι η λεγόμενη «Πολυνησία» της Ελλάδας.

Ένα μέρος που ειδικά αν το δεις από ψηλά, μπορείς να καταλάβεις την ομορφιά του. Πρόκειται για την Κορωνησία της Άρτας η οποία έχει έντονο το υγρό στοιχείο αλλά και τις αντιθέσεις. Αποτελεί έναν εναλλακτικό προορισμό για τριήμερο ειδικά για όσους είναι φυσιολάτρες.

Η Κορωνησία είναι ένα μέρος με έντονες αντιθέσεις και πολύ ιδιαίτερα χρώματα. Ένα σκηνικό που σε καλεί να το εξερευνήσεις ιδανικά από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο. Τα χρώματα αλλάζουν συνεχώς και το νερό δημιουργεί μοναδικές εικόνες.

Η Κορωνησία βρίσκεται στο κέντρο του Αμβρακικού κόλπου ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους υγροβιότοπους της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υγεία και καύσωνας: 8 χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των καρδιοπαθών κατά τη διάρκεια της ζέστης
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο καύσωνας και η ατμοσφαιρική ρύπανση αποτελούν πραγματικούς, μετρήσιμους παράγοντες κινδύνου για την καρδιαγγειακή υγεία
Senior man suffering from heat stroke outdoors
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 21 περιοχές - Οριοθετημένη η φωτιά στην Κω, χωρίς ενεργό μέτωπο στο Ρέθυμνο
Συνολικά 53 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο, ενώ τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις που συνδέονται με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
φωτιά