Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι κακοποιοί με τα ακριβά γούστα που είχαν αρπάξει 500.000 ευρώ

Αυτοί είναι οι κακοποιοί με τα ακριβά γούστα που είχαν αρπάξει 500.000 ευρώ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των επτά μελών της σπείρας με τα ακριβά γούστα, που σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών είχε καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα από 500.000 ευρώ από εισβολές σε σπίτια.

Το newsit.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας δύο βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της σπείρας που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, προκειμένου να αναγνωριστούν από τυχόν άλλα θύματά τους. Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των κατηγορούμενων εδώ.

Στα δύο βίντεο που είχε εξασφαλίσει το newsit.gr, αποτυπώνονταν καρέ – καρέ ο τρόπος με τον οποίο προσέγγιζαν τα μέλη της συμμορίας τα σπίτια που στοχοποιούσαν, αλλά και πως έμπαιναν από παράθυρα και πόρτες, τις οποίες παραβίαζαν με λοστούς και κατσαβίδια.

Τα μέλη της φαίνεται ότι είχαν ακριβά γούστα καθώς εκτός από τα πολυτελή αυτοκίνητα που είχαν στη διάθεση τους, ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τη χλιδάτη ζωή έκαναν, με διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία, πάρτι με σαμπάνιες και ακριβά ταξίδια.

Η συμμορία είχε ρημάξει σπίτια στη Βούλα, το Κορωπί, τη Δάφνη, τη Νέα Σμύρνη και το Μαραθώνα. Έτσι κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες επτά Ελλήνων μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και η οποία εξαρθρώθηκε στις 12 Ιουλίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις