Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες

Μεταμόρφωση αυτοκίνητο

– Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανθρώπους που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου
– Το δυστύχημα έγινε στη Μεταμόρφωση στην οδό Παπανδρέου
– Νεκρός ένας άνδρας 50 ετών
– Τραυματίστηκε και ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αλλά και η 9χρονη κόρη του
– 80χρονος άνδρας ο τρίτος τραυματίας
– Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το τραυματισμένο παιδί

Το δυστύχημα έγινε στις 08:20 στην οδό Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση. Το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου παρασύροντας τέσσερα άτομα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε στη στάση. Επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες περισυνέλεξαν από το σημείο τέσσερα άτομα.

Για την ώρα, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του δυστυχήματος. Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μοιραίο αυτοκίνητο χτυπήθηκε, πριν πέσει στη στάση του λεωφορείου, από άλλο όχημα.

Τους παρέσυρε το αυτοκίνητο

Από τη σύγκρουση, ένας 50χρονος άνδρας σκοτώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός. Όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη στάση, εκτός από τον άτυχο 50χρονο, βρισκόταν εκεί κι ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε.

Ανάμεσα στους τραυματίες από το δυστύχημα είναι επίσης ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 9χρονη κόρη του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το παιδί φαίνεται να καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και μάλιστα χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας!

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ το παιδί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τους αερόσακους του αυτοκινήτου, που είναι γεμάτοι αίματα.

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη Μεταμόρφωση

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα δείχνουν τη στάση σχεδόν κατεστραμμένη. Φαίνεται πως ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα.

Όλα δείχνουν πως κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε μια κατοικημένη περιοχή όπου το όριο είναι 50 χιλιόμετρα. Όπως φαίνεται στις πρώτες εικόνες από το σημείο,  στο αυτοκίνητο που έπεσε στη στάση, έχουν ανοίξει και οι δυο μπροστινοί αερόσακοι. Αυτό, για λόγους ασφαλείας, δεν συμβαίνει όταν το αυτοκίνητο κινείται με μικρή ταχήτητα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις