Ελλάδα

Δέσμευσαν 10 τόνους κατεψυγμένη γαλοπούλα

Λίγο πριν από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, κατασχέθηκαν 10 τόνοι κατεψυγμένη γαλοπούλα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κρέας γαλοπούλας συνολικού βάρους 10 τόνων, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια του υγειονομικού κτηνιατρικού ελέγχου, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν 10 τόνους κατεψυγμένης γαλοπούλας προέλευσης Γαλλίας.

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς τη σήμανση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διάβημα της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια στο ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας για πανό με τη «Μεγάλη Μακεδονία» στον αγώνα του Ηρακλή
Οπαδοί της ΜΖΤ Σκοπίων σήκωσαν πανό με χάρτη που περιλάμβανε ελληνικά εδάφη - Η Αθήνα επισημαίνει ότι παραβιάζεται το πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών
Το πανό που έχουν ανεβάσει οι φίλοι της ΜΖΤ Σκοπίων