Ελλάδα

ΔΕΘ 2016: Το πρόγραμμα δράσεων της ΓΣΕΕ

Σειρά παρεμβάσεων διοργανώνει η ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα:
α) Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του ΕΚ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.
β) Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του ΕΚ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με θέμα: «Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση-Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.
γ) Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο A.D. Imperial Palace, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.
δ) Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων εκδόθηκε διακήρυξη-ανακοίνωση, αφίσες, ετοιμάζεται ραδιοφωνικό και διαδικτυακό σποτ, τα οποία θα αποσταλούν στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σπαραγμός στη Μολδαβία για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στη Χαλκιδική – Στη ΜΕΘ παραμένει η 7χρονη
Η δημοτική αρχή του Στρασένι στη Μολδαβία απευθύνει έκκληση στους πολίτες για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας και τον επαναπατρισμό των σορών
Το ζευγάρι που σκοτώθηκε στη Χαλκιδική
Μηχανογραφικό 2026: Οι υποψήφιοι μπορούν σήμερα να διαγράψουν σχολές – Τι πρέπει να γνωρίζουν
Από τις 08:30 έως τις 14:00, οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων θα μπορούν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου και να προχωρήσουν στη διαγραφή σχολών
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026