Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΔΕΘ: Το ρομπότ, τα γεράκια, το δώρο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όλα όσα εντυπωσίασαν τον πρωθυπουργό

ΔΕΘ: Το ρομπότ, τα γεράκια, το δώρο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όλα όσα εντυπωσίασαν τον πρωθυπουργό

Η φετινή περιήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ τα είχε όλα: Από ρομπότ που του θύμισε Star Wars μέχρι… αληθινά γεράκια και επίδειξη κομάντο.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε την περιήγησή του στα περίπτερα της ΔΕΘ, η οποία κράτησε σχεδόν μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι!

Click4More: ΔΕΘ: Τα ενδυματολογικά που τράβηξαν το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού και η στολή μαγειρικής

«Ωραίος ε;» είπε ενθουσιασμένος ο πρωθυπουργός για ένα ρομπότ που του τράβηξε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της περιήγησής του. «Μου θυμίζει το Star Wars! Κάτι μεγάλα που είχε αν θυμάστε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν τόσο ο χορός από τα Αραβικά Εμιράτα -που είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ- όσο και το δώρο που παρέλαβε ο πρωθυπουργός λίγο αργότερα.

Το δώρο είναι αυτό το έργο, στο οποίο διακρίνεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν τα βασιλικά γεράκια, τα οποία είναι εκτρεφόμενα και φιλοξενούνται στη φετινή ΔΕΘ καθώς είναι το σύμβολο της τιμώμενης χώρας.

 

 

Σίγουρα πάντως, η πιο τρυφερή στιγμή του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ήταν η συνάντησή του με τον μόλις 10 μηνών Στέλιο, που περίμενε υπομονετικά μαζί με την μητέρα του, για να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι εκείνος, τον φίλησε στο κεφάλι του στοργικά. Δείτε το βίντεο από το voria:

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του ο πρωθυπουργός συνομίλησε με αρκετό κόσμο και φυσικά με τους εκπροσώπους των περιπτέρων που του έκαναν επίδειξη των εκθεμάτων.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις