Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Διακοπές το φθινόπωρο: Τέσσερα νησιά, μια απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία

Διακοπές το φθινόπωρο: Τέσσερα νησιά, μια απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία

Διακοπές το φθινόπωρο σε νησί; Δε γίνεται, απλά, είναι ιδανικό!

Στην Ελλάδα, μπορεί τα νησιά να αποτελούν το απόλυτο συνώνυμο των καλοκαιρινών διακοπών, όμως ακόμα κι όταν το φθινόπωρο κάνει την εμφάνιση του, συνεχίζουν να είναι ιδανικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για μια απόδραση μακριά από την πόλη.

Πάμε λοιπόν να δούμε τέσσερα νησιά που δεν σταματούν να σε προσκαλούν να τα ανακαλύψεις, ακόμα κι όταν αρχίσουν να πέφτουν τα φύλλα.

Πεζοπορία στην φθινοπωρινή Κρήτη: Ο ευλογημένος τόπος της Κρήτης είναι ένα νησί που πρέπει ο καθένας να επισκεφτεί ανεξαρτήτου εποχής, γι’ αυτό μην διστάζεις να ετοιμάσεις βαλίτσες ακόμα και τώρα που ο Σεπτέμβριος πλησιάζει προς το τέλος του. Η Κρήτη εκτός από την ομορφιά της, είναι γνωστή και για τη ζέστη της.

Ευρισκόμενη στο νότιο κομμάτι της Ευρώπης βιώνει περισσότερο καλοκαίρι από τα υπόλοιπα μέρη, έτσι το κλίμα της θα σου προσφέρει απλόχερα την ζεστασιά του και τους τρεις μήνες του φθινοπώρου. Φρόντισε αυτήν την φορά το ταξίδι σου να έχει την αύρα της εξερεύνησης, ανακάλυψε τα παραδοσιακά χωριά της Κρήτης κοντά στα βουνά της που κόβουν την ανάσα.

Οι Αρχάνες στο Ηράκλειο με τα λιθόκτιστα μονοπάτια πλημμυρισμένα από τα αρώματα των λουλουδιών, οι γραφικές Μαργαρίτες στο Ρέθυμνο με την Βενετική τους πινελιά ή ο Βάμος στα Χανιά με τα αρχοντόσπιτα μιας άλλης εποχής σε περιμένουν να ανακαλύψεις την ομορφιά και την μοναδικότητα τους.

Η πεζοπορία στα υπέροχα βουνά και φαράγγια της δεν πρέπει να λείψει από το πρόγραμμα σου ώστε να καταφέρεις να γίνεις πραγματικά ένα με τον τόπο.

Η διασκέδαση είναι ακόμα ένα κομμάτι που δεν θα σου λείψει στην φθινοπωρινή Κρήτη, αφού η διαδικασία απόσταξης της ρακής ακολουθείται από ένα παραδοσιακό γλέντι που δεν πρέπει να χάσεις, πάντα συνοδεία με ντόπια προϊόντα της καινούργιας σοδειάς.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις