Ελλάδα

Διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου ενάντια στους πλειστηριασμούς [pics, vid]

Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο Περιστερίου προκείμενου να αποτρέψουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμού οικίας από ισπανικό fund που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα.

Στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία συμμετείχαν μέλη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αλλά και ενώσεις πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Παρόντα και στελέχη της ΛΑΕ, ανάμεσά τους οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στάθης Λεουτσακος, Δέσποινα Σπανού και Βασίλης Πριμικήρης.

Ο πλειστηριασμός ωστόσο δεν διενεργήθηκε καθώς ο συμβολαιογράφος συμμετείχε στην αποχή του κλάδου του και δεν προσήλθε για τη διαδικασία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία:

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα πυρά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του ΣΕΗ στην απολογία του - «Οργανωμένες οι καταγγελίες, ήθελαν τα χρήματα και τις δουλειές»
«Η υπογραφή ή η ψήφος σας μπορεί να είναι η σφαίρα που θα με τελειώσει», είπε ο ηθοποιός ολοκληρώνοντας την απολογία του - Η αναφορά σε Μπιμπίλα, Αναστασοπούλου, Κιμούλη και Χαϊκάλη
Πέτρος Φιλιππίδης
Πώς οι πράκτορες της ΕΥΠ έφτασαν στα ίχνη του Αζέρου που συνελήφθη στη Σούδα για κατασκοπεία - Το περίεργο προφίλ και οι κινήσεις του
Ο 26χρονος είχε κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα τη ναυτική βάση για έναν ολόκληρα μήνα - Πιάστηκε με 5.000 φωτογραφίες από πλοία που έμπαιναν και έβγαιναν από τον συγκεκριμένο κόλπο
Σούδα 4