Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Σας θίξαμε; Θιχτήκατε;” φώναζε φίλος του Παύλου Φύσσα

Σήμερα θα εκδοθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων επί του ζητήματος της πολιτικής αγωγής στην δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αυτή την στιγμή, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων βρίσκεται σε διάσκεψη για να αποφανθεί για το εάν πρέπει τα θύματα να παρίστανται ως “πολιτικοί ενάγοντες” σε βάρος της ηγετικής ομάδας της “εγκληματικής οργάνωσης”, του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων, νυν και πρώην κοινοβουλευτικών στελεχών.

Νωρίτερα, συνεχίστηκαν οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορούμενων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζηλου και η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Φύσσα και ενός φίλου του δολοφονηθέντος μουσικού.

Οι συγκλονιστικοί διάλογοι

Βασίλης Καπερνάρος: Για εμάς τους δικηγόρους δεν υπάρχει η λέξη δολοφονία. Στα νομικά υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση και ανθρωποκτονία από αμέλεια!
Πατέρας Παύλου Φύσσα: Σχέδιο υπήρχε!
Φίλος Παύλου Φύσσα: Σας θίξαμε; Θιχτήκατε;
Βασίλης Καπερνάρος: Οι συγγενείς έχουν δικαίωμα, κάθε δικαίωμα. Οι δικηγόροι όχι.
Φίλος Παύλου Φύσσα: Δεν νομίζω.

Για “μεθοδευμένη πολιτική δίωξη” έκανε λόγο ο Τάκης Μιχαλόλιας, δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πιστεύω ότι αυτή η δίωξη σε ότι αφορά τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές είναι μεθοδευμένη πολιτική δίωξη στην οποία δυστυχώς συνέργησαν και άλλοι” τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση ΟΠΕΚΑ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο «στόχαστρο» για μαϊμού επιδόματα
Η ελεγχόμενη περίοδος είναι από τις 10/01/2020 έως τις 31/12 2022 και τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά από τον ΟΠΕΚΑ για προνοιακά επιδόματα, δηλαδή τα ποσά που εισπράχθηκαν από μη δικαιούχους φτάνουν το 1.860.000 ευρώ
Χρήματα 8
Hellenic Train: Καταργούνται την Τετάρτη δρομολόγια στην γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Ολυμπία λόγω βλάβης τροχαίου υλικού
«Η Hellenic Train καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης και ευχαριστεί τους επιβάτες για την κατανόηση» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρεία
Hellenic Train