Ελλάδα

Δίκη για τα Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνουν δεκτές οι παραστάσεις των Δικηγορικών Συλλόγων

Απέρριψε την παράσταση του ελληνικού Δημοσίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την πρόταση της εισαγγελέως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για τις δηλώσεις παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ξεκίνησε η σημερινή (02.06.2026) συνεδρίαση στη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας πρότεινε να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις των Δικηγορικών Συλλόγων μόνο για το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Επιπλέον, η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί η δήλωση του σωματείου μηχανοδηγών «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης» και η δήλωση του ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, πρότεινε να μη γίνουν δεκτές οι δηλώσεις παράστασης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ανοίγει ο δρόμος» για τη διάθεση Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων μέσω e-shops – Αντιδρά ο φαρμακευτικός κλάδος
Φαρμακοποιοί θέτουν καίρια ερωτήματα για την ασφάλεια των σκευασμάτων που διακινούνται μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών, ειδικά κάτω από τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας
Mature adult man in cozy interior of bedroom ( taking medication)