Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δικογραφία σε βάρος του 22χρονου από την Παλαιστίνη που ύψωσε τη σημαία της χώρας του στο Σύνταγμα

Δικογραφία σε βάρος του 22χρονου από την Παλαιστίνη που ύψωσε τη σημαία της χώρας του στο Σύνταγμα

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο 22χρονος από την Παλαιστίνη που συνελήφθη, καθώς την περασμένη Κυριακή (05.11.23) ύψωσε τη σημαία της χώρας του στο Σύνταγμα.

Σε βάρος του 22χρονου από την Παλαιστίνη σχηματίστηκε δικογραφία, αφότου ο ίδιος εμφανίζεται σε βίντεο να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «το πρωί της Τρίτης ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

«Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της @hellenicpolice συνελήφθη το άτομο που την Κυριακή, στο πλαίσιο διαδήλωσης στο Σύνταγμα, τοποθέτησε παλαιστινιακή και κατόπιν ελληνική σημαία σε στύλο», αναφέρει από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

«Ο συλληφθείς παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη. Η ΕΛ.ΑΣ., σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς φορτισμένο περιβάλλον δρα συνετά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δημοκρατικών κανόνων», προσθέτει ο ίδιος. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις