Site icon NewsIT
16:12 Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΑΡ: Να αποκρούσουν τις πιέσεις της Τρόικας για νέα μέτρα

Ενθάρρυνση προς την Τρόικα να επιμείνει στην εφαρμογή της ίδιας λανθασμένης πολιτικής συνιστά η μοναδική επιλογή της κυβέρνησης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ συμπληρώνει ότι «πρέπει να αποκρουστούν οι ανορθολογικές αξιώσεις της τρόικας, καθώς και οι πιέσεις της για τη λήψη νέων επιβαρυντικών μέτρων» και καταλήγει τονίζοντας πως η κυβέρνηση οφείλει να διεκδικήσει σθεναρά ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, ώστε αυτό να συνδεθεί με τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καίει το θέμα της άρσης των πλειστηριασμών! Απέφυγε ο Σαμαράς να ανοίξει την συζήτηση! – Δείξτε στους πολίτες ότι οι θυσίες τους δεν πάνε χαμένες!

Σαμαράς σε υπουργούς: «Κλείστε» την κινητικότητα μέχρι την Παρασκευή!

Στη “μάχη” των προαπαιτούμενων ενόψει της τρόικας

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version