Site icon NewsIT
07:27 Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δημόσιο: αρχίζουν οι έλεγχοι στα πιστοποιητικά

Πρώτα από το μόνιμο προσωπικό θα ξεκινήσει το... κοσκίνισμα των φακέλων των υπαλλήλων του δημοσίου ώστε να εντοπιστούν οι παραβάτες και οι πλαστογράφοι οι οποίοι στη συνέχεια να απολυθούν με συνοπτικές διαδικασίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το υπουργείο οι έλεγχοι στους φακέλους και τα πιστοποιητικά των υπαλλήλων θα ξεκινήσουν σε πρώτη φάση από το μόνιμο προσωπικό και στη συνέχεια θα επεκταθούν και στους εργαζόμενους με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Μάλιστα οι εντολές είναι για διώξεις σε όλα τα επίπεδα ακόμη και στις περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι που έχουν χρησιμοποιήσει πλαστά έγγραφα σπεύσουν να παραιτηθούν για να γλιτώσουν τις υπόλοιπες νομικές κυρώσεις.

Στο… σκαμνί πάντως θα κάθονται και όλοι όσοι ενέκριναν την πρόσληψη ενός υπαλλήλου χωρίς να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο.

Διαβάστε επίσης:

ΟΛΜΕ σε Κ.Παπούλια: “Αρχίζουν οι απολύσεις των εκπαιδευτικών”

Έκλεισε η συμφωνία με την τρόικα – Οι αποφάσεις για τις απολύσεις – Σε ποιές κατηγορίες πολιτών θα μοιραστεί το πρωτογενές πλεόνασμα

Απόλυτη η τρόικα – Ζητάει κεφάλια Δημοσίων υπαλλήλων και το 2015

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version