Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δολοφονία Άλκη: Άγνωστος έστειλε ανώνυμα το βίντεο ντοκουμέντο στις Αρχές – Νέες αποκαλύψεις από την δικογραφία

Δολοφονία Άλκη
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το newsit.gr, αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή του εγκλήματος που έγινε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου, στην συμπρωτεύουσα.

Τα αναλυτικά στοιχεία της δικογραφίας δείχνουν το πώς ενήργησε η ομάδα των οπαδών του ΠΑΟΚ το μοιραίο βράδυ, αλλά και τα δεδομένα που ακόμα ψάχνουν οι Αρχές…

Συμπλοκή και ανθρωποκτονία

«Περί την 00:20’ ώρα στις 1-2-2022, ομάδα τουλάχιστον (10-15) ατόμων, μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, όπου αιφνιδιαστικά επιτέθηκε σε ολιγομελή ομάδα νεαρών ατόμων, αποτελούμενη από τους ΚΑΜΠΑΝΟ Αλκιβιάδη, Β.Α, Κ.Δ, Κ.Σ και Τ.Ν, που βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Θεοδώρου Γαζή 18. Διαρκούσης της συμπλοκής τραυματίσθηκε θανάσιμα, ο Καμπανός Αλκιβιάδης, ενώ επικίνδυνες σωματικές βλάβες προκλήθηκαν στους Β.Α και Κ.Δ.» αναφέρεται στην δικογραφία.

«Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο δεύτερος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Κατά την μακροσκοπική εξέταση, η σορός του ΚΑΜΠΑΝΟΥ έφερε εμφανή τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στη δεξιά μηριαία χώρα, στον αριστερό γλουτό και στη δεξιά του παλάμη (αμυντικό τραύμα)» αναφέρεται επίσης.

Αυτοψία χώρου

Το κείμενο της δικογραφίας συνεχίζει: «Στον τόπο της επίθεσης πραγματοποιήθηκε αυτοψία, κατά την οποία παρατηρήθηκαν εκτεταμένες κηλίδες αίματος στο πεζοδρόμιο, προ του οικοδομικού αριθμού 18, της οδού Θ. Γαζή. Εκεί, μεταξύ άλλων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο δρεπάνι, με μήκος λάμας 23 εκ. και λαβή μήκους 48 εκ., φέρον εκτεταμένες κηλίδες αίματος, το οποίο και απεστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις. Κηλίδες και ίχνη αίματος εντοπίστηκαν και σε έτερα σημεία περιμετρικά, απ’όπου ελήφθησαν δείγματα, καθώς και στην είσοδο οικοδομής επί της παρακείμενης οδού Σεφέρη 1. Παράλληλα, πρωινές ώρες της 1-2-2022, πολίτες εντόπισαν ένα οικιακό μαχαίρι και μία μανσέτα, που βρέθηκαν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 173 και μία θήκη σπάθης (τύπου μανσέτας), που βρέθηκε στην συμβολή των οδών Οινόης και Γαζή. Τα τελευταία αντικείμενα, αν και βρέθηκαν στον ευρύτερο χώρο όπου έλαβε χώρα το συμβάν, τελεί υπό εξέταση για το αν σχετίζονται άμεσα με το περιστατικό.

Η ιατροδικαστική εξέταση του Άλκη

Κατά την νεκροψία – νεκροτομή του θύματος προέκυψε, μετά από προφορική ενημέρωση του ιατροδικαστού, ότι αυτό έφερε ένα τραύμα στην πρόσθια επιφάνεια του δεξιού μηρού, δύο τραύματα στην εξωτερική επιφάνεια του αριστερού μηρού, ρωγμώδη κατάγματα κρανίου (στην ινιακή χώρα και στον κρανιακό βόθρο) και υπαραχνοειδή αιμορραγία, τραύματα από τα οποία επήλθε ο θάνατος. Η έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής θα σςας υποβληθεί συμπληρωματικά μόλις περιέλθει στην υπηρεσία μας.

Οι δύο παθόντες, Κ.Δ. και Β.Α., έφεραν τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανα στα κάτω άκρα, στις μηριαίες και γλουτιαίες περιοχές και εισήχθησαν για νοσηλεία στο ΓΝΘ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση των παθόντων τα αποτελέσματα των οποίων επίσης θα υποβληθούν συμπληρωματικά.

Η εξέταση των υπολοίπων τραυματιών

Οι παθόντες τυγχάνουν οπαδοί του Άρη. Αυτό αποτέλεσε, όπως ανέφεραν κατά την εξέτασή τους, το κίνητρο της σε βάρος τους επίθεσης, η οποία ωστόσο δεν ενείχε χαρακτηριστικά από κοινού προσυνεννοημένης συνάντησης οπαδών αντίπαλων αμάδων με σκοπό την επίλυση διαφορών μέσω εκατέρωθεν βιαιοπραγιών. Αντιθέτως, όπως κατέθεσαν οι παθόντες, η σε βάρος τους επίθεση ήταν αιφνίδια, όταν τους προσέγγισε ολιγομελής ομάδα αγνώστων και τους ρώτησε σε ποια ομάδα ανήκαν. Το άκουσμα της παραδοχής κάποιων εκ των παθόντων ότι υποστήριζαν την ομάδα του Άρη, φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι αποτέλεσε το έναυσμα και το μοναδικό κίνητρο για τις σε βάρος τους πράξεις βίας.

Click4more: Βγήκα στο κυνήγι για Αρειανούς, ήμουν εκεί, αλλά έμεινα στο αυτοκίνητο – Η προκλητική απολογία του 23χρονου

Οι περισσότεροι εκ των επιτιθέμενων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και έφεραν μαχαίρια, λοστούς και το δρεπάνι. Οι Κ.Σ. και Τ.Ν. οδηγήθηκαν στην Υποδ/νση Εγκλημ/κών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, όπου τους επιδείχθησαν φωτογραφίες σεσημασμένων ανδρών, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα. Ακόμη, εξεταζόμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται ο Κ.Δ. προσομοίασε με μεγάλο βαθμό τον κατηγορούμενο, ως το άτομο που έφερε κατά την συμπλοκή το δρεπάνι, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις εως την δια ζώσης επίδειξη. Για τους ανωτέρω παθόντες παραγγέλθηκε από την Υπηρεσία μας η ιατροδικαστική τους εξέταση.

Ο άγνωστος που έστειλε το βίντεο στις Αρχές

Στο πλαίσιο της έρευνας αναζητήθηκε και κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό καμερών ασφάλειας από καταστήματα πλησίον του τόπου της ανθρωποκτονίας. Επιπρόσθετα, άγνωστο άτομο, καταγράφοντας ότι επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απέστειλε από την διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βιντεοληπτικό υλικό διάρκειας πενήντα ενός (51) δευτερολέπτων, το οποίο έχει ληφθεί πιθανότατα μέσω κάμερας κινητού τηλεφώνου. Σε αυτό εικονίζονται τα δύο αυτοκίνητα των κατηγορουμένων και αποσπασματικά λόγω μεγάλης απόστασης η πράξη της ένοπλης επίθεσης και η διαφυγή των δραστών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που σας έχει παρουσιάσει εγκαίρως το newsit.gr

Τι… έδειξε το βίντεο; Καρέ – καρέ η επίθεση

Περί την 00:20’ ώρα της 1-2-2022, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας CITROEN, μοντέλο C3, λευκού χρώματος και ένα Ι.Χ.Ε. που προσομοιάζει απόλυτα με αυτοκίνητο μάρκας RENAULT, μοντέλο CLIO, σκούρου χρώματος, εικονίζονται από κοινού να σταθμεύουν προσωρινά, στο ύψος της συμβολής των οδών Πλαστήρα και Θ.Γαζή, σε απόσταση λίγων μέτρων από το χώρο της επίθεσης. Από τα δύο αυτοκίνητα εξέρχονται έξι τουλάχιστον άτομα, ενώ ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ.Ε. αποβιβάζεται από το όχημα χωρίς να το ακινητοποιήσει και μόλις το αντιλαμβάνεται επιστρέφει για να το ακινητοποιήσει. Αμέσως μετά εξέρχεται από το όχημά του έντεκα δευτερόλεπτα αργότερα. Τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση έφεραν αντικείμενα στα χέρια, ενώ η συνολική διάρκεια της επίθεσης ήταν λίγο περισσότερο από ένα λεπτό.

Κατά τη διαφυγή τους διακρίνεται το αυτοκίνητο μάρκας CITROEN C3 να κατευθύνεται προς την οδό Παπαναστασίου, ενώ το έτερο αυτοκίνητο στρίβει δεξιά αντίθετα στον μονόδρομο της οδού Γαζή. Εκείνο που αποκτά ιδιαίτερη αποδεικτική αξία, συνιστά η επίθεση που δέχθηκε κατά τη διαφυγή το αυτοκίνητο μάρκας CITROEN C3 από ομάδα αγνώστων ατόμων, που αντιλαμβανόμενοι την επίθεση, εκτόξευσαν διάφορα αντικείμενα, με ένα εξ αυτών να προσκρούει με σφοδρότητα στην εμπρόσθια πλευρά του οδηγού του οχήματος. Στο ανωτέρω βιντεοληπτικό υλικό, πλην των δύο οχημάτων, εικονίζεται να σταθμεύει πίσω τους εν μέση οδώ και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας BMW, λευκού χρώματος, με οροφή μαύρου χρώματος, οι επιβαίνοντες στο οποίο ωστόσο δεν εξήλθαν του οχήματος και όπως διαπιστώθηκε δεν συμμετείχαν στην επίθεση όπως παρακάτω αναφέρεται.

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Πήγαν… μόνοι τους για να πουν ότι δεν είχαν καμία σχέση

Ανεπίσημες μαρτυρίες περιοίκων που δημοσιεύθηκαν και αναπαρήχθησαν σε M.M.E., έκαναν λόγο για συμμετοχή στο περιστατικό ενός λευκού αυτοκινήτου, μάρκας BMW. Ένεκα τούτου, βραδινές ώρες της 1-2-2022, αυθορμήτως εμφανίστηκαν στο Τ.Α. Χαριλάου και εν συνεχεία προσήχθησαν στην Υπηρεσία μας δύο ημεδαποί, δηλώνοντας ότι οι ίδιοι επέβαιναν στο προαναφερόμενο αυτοκίνητο μάρκας BMW, ουδεμία σχέση έχοντας ωστόσο εμπλοκή στην προαναφερόμενη επίθεση. Συγκεκριμένα όπως κατέθεσαν, τυχαία διέρχονταν από την συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, όταν η πορεία τους ανακόπηκε από τα προπορευόμενα οχήματα των κατηγορουμένων.

Ακολούθως, είδαν τους άγνωστους σε αυτούς κατηγορούμενους να εξέρχονται των αυτοκινήτων τους, εφοδιασμένοι με λοστό και κλομπ, και να επιτίθενται σε βάρος παρέας ατόμων που βρίσκονταν στην οδό Γαζή. Κατά την αποχώρηση των δραστών, επιβεβαίωσαν μάλιστα, ότι το λευκό όχημα των δραστών δέχτηκε επίθεση από άλλα παρευρισκόμενα στο χώρο άτομα, τα οποία εκτόξευσαν διάφορα αντικείμενα εναντίον του λευκού οχήματος, προς την πλευρά και συγκεκριμένα, έμπροσθεν του παρμπρίζ του οχήματος.

Πώς εντοπίστηκε ο Αλβανός

Λίγες ώρες μετά την ανθρωποκτονία, στην Υπηρεσία μας περιήλθαν διάφορες πληροφορίες και σύμφωνα με μία εξ αυτών, ένας εκ των δραστών αυτής ήταν υπήκοος Αλβανίας, ονόματι C.A., οργανωμένος οπαδός της ομάδας ΠΑΟΚ. Έπειτα από αναζήτηση στο αρχείο της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος υπό στοιχεία C.A. του A., σε βάρος του οποίου μάλιστα, την 5-7-2019 σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδ/νση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, για από κοινού με άλλους επικίνδυνες σωματικές βλάβες, πράξεις που τελέσθηκαν επίσης στην περιοχή Χαριλάου. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε μέσω των ψηφιακών αρχείων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο C.Α είναι συνιδιοκτήτης από κοινού με τον πατέρα του, του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μάρκας CITROEN, μοντέλου C3, λευκού χρώματος.

Click4more: Δολοφονία Άλκη: «Αυτός κρατούσε το δρεπάνι κι αυτός χτυπούσε με το κοντάρι» – Ποιους «δίνει» ο 23χρονος

Απογευματινές ώρες της 1-2-2022, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να κινείται ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος, πλησίον της οικίας του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Άμεσα οδηγήθηκε στην Υπηρεσία μας, ενώ το ανωτέρω όχημα μεταφέρθηκε στην Υπηρεσία μας, όπου κατασχέθηκε και ερευνήθηκε από συνεργείο της Υποδ/νσης Εγκλημ/κών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Σε σωματική του έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο, μάρκας iPhone 7, με αριθμό …, εντός του οποίου ήταν ενεργοποιημένη κάρτα SIM της εταιρείας COSMOTE, με αριθμό κλήσης 69….

Το χτύπημα στο αυτοκίνητο

Κατά την αυτοψία του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε εμφανές πρόσφατο (δεδομένου ότι δεν έφερε ίχνη οξείδωσης) ίχνος πρόσκρουσης επί του εμπρόσθιου πλάγιου τμήματος του καπό του αυτοκινήτου, στην πλευρά του οδηγού, σημείο που απόλυτα συνάδει με την περιγραφόμενη τόσο από μαρτυρίες, όσο και την αποτυπωμένη από κατασχεθέν βιντεοληπτικό υλικό εκτόξευση αντικειμένου σε εκείνη ακριβώς την πλευρά του οδηγού κατά τη διαφυγή του λευκού αυτοκινήτου, μάρκας CITROEN, μοντέλου C3, λευκού χρώματος των δραστών. Επιπρόσθετα, εσωτερικά του οχήματος, στη χειρολαβή του συνοδηγού παρατηρήθηκε ίχνος καστανέρυθρης ουσίας (πιθανότατα αίμα), εκ του οποίου ελήφθη και σχετικό δείγμα.

Επίσης, από την αντιπαραβολή των εξωτερικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου του κατηγορουμένου και την αντιπαραβολή του με το αυτοκίνητο μάρκας CITROEN C3 των δραστών, όπως αυτό εικονίζεται στο βιντεοληπτικό υλικό που κατασχέθηκε, προκύπτουν κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά, ήτοι αμφότερα δεν φέρουν φιμέ τζάμια, έχουν μα΄΄υρα χερούλια, ο δεξιός τους καθρέπτης διαθέτει φλας από την κάτω πλευρά, έχουν κοινή μαύρη γραμμή στον ουρανό (σαν ράγες οροφής) και έχουν ίδια τάσια στους τροχούς τους.

Επιπλέον και τα δύο διαθέτουν θέσεις για προβολείς ομίχλης, αλλά όχι τους προβολείς και το σύνολο του φωτισμού τους είναι πλήρως λειτουργικό. Ακόμη κατά την προσαγωγή του στην υπηρεσία μας, όπου πριν ερωτηθεί σχετικά και πριν του αποδοθεί προφορικά οποιαδήποτε κατηγορία, αιτήθηκε την παροχή δικηγόρου, όπως και έγινε. Επιπρόσθετα, προ της απολογίας του, προφορικά εξεταζόμενος, αποδέχθηκε την παρουσία του στο χώρο της επίθεσης ως οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, επιφυλάχθηκε ωστόσο να αναφερθεί στις πράξεις και τους συγκατηγορούμενούς του.

Από τον έλεγχο των πρόσφατων τοποθεσιών της τηλεφωνικής συσκευής του, προέκυψαν οι τοποθεσίες:

-«εργασία» 31 Ιαν. 2022 06.54-07.36 μ.μ.

-«κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ» 31 Ιαν. 2022 07.59-10.16 μ.μ. και εργασία 31 Ιαν. 2022 10.35 μμ – 1 Φεβ 2022 01.51 πμ, με το χάρτη να εμφανίζει αντίστοιχη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, στην καρτέλα «λεπτομέρειες» της ίδιας εφαρμογής στην ετικέτα «εργασία» Παλαιών Πατρών Γερμανού 39 56422 Θεσσαλονίκης Ελλάδα και στην ετικέτα «τύπος» χαρακτηριζόμενο ως «Ξενοδοχείο διαμερισμάτων».

Στην συγκεκριμένη οδό, Π.Π. Γερμανού 39, βρίσκεται ο σύνδεσμος της ομάδας του ΠΑΟΚ της θύρας 4. Την ίδια ημέρα, 31-01-2022 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στις 20.00 διεξήχθη ο αγώνας βόλεϊ ανδρών μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.10’. Συνεπώς η συσκευή κινητής τηλεφωνίας του C.A. κατά τις προαναφερόμενες ημεροχρονολογίες και ώρες βρισκόταν στις τοποθεσίες που καταγράφηκαν στην ίδια την συσκευή, δηλαδή αρχικά στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ακολούθως στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ και τέλος και πάλι στο σύνδεσμο μέχρι τις 01.51 πμ στις 01-02-2022.

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Από την Υπηρεσία μας, αναζητήθηκαν κάμερες στην περιοχή γύρω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Π.Π.Γερμανού και σε κατασχεθέν βιντεοληπτικό αρχείο από πάρκινγκ στην οδό Π.Π.Γερμανού 36, όπου απεικονίζονται:

-Περί ώρα 18.52 και 22.33 της 31-01-2022, σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό σε πάρκινγκ επί της οδού Π.Π.Γερμανού 36, έναντι του «Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4» εμφανίζεται να κινείται επί της οδό Π.Π.Γερμανού λευκό CITROEN C3 με πανομοιότυπα εξωτερικά χαρακτηριστικά με αυτό που συμμετέχει στην εποίθεση, με κατεύθυνση την Εγνατία.

Click4more: Δολοφονία Άλκη: Ο άγνωστος που έδωσε ανώνυμα το βίντεο ντοκουμέντο, το αίμα στο αυτοκίνητο και οι νέες αποκαλύψεις από την δικογραφία

-Περί ώρα 23.53 (ώρα βίντεο 00.50) της 32-01-2022 εμφαίνονται στο κλειστό κύκλωμα καταστήματος με την επωνυμία …. Το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των Π.Π.Γερμανού και Εγνατίας 142, να διέρχονται κατά σειρά ένα CITROEN C3 λευκού χρώματος, ένα RENAULT CLIO μαύρου χρώματος και ένα όχημα που προσομοιάζει με VW POLO, τα οποία κινούνται ακολουθώντας το ένα το άλλο, με κοινή κατεύθυνση προς ανατολικά. Η ακολουθία των οχημάτων όπως και ο χρόνος θέασής τους συνάδει με την ώρα άφιξής τους στο τόπο που εκδηλώθηκε η επίθεση και μάλιστα κατά την άφιξή τους διατηρούν τον ίδιο σχηματισμό, μέχρι και την στιγμή που το VW POLO προσπέρασε τα προπορευόμενα οχήματα και εισήλθε στην οδό Θ. Γαζή, όπου και έλαβε χώρα το συμβάν. Τα άλλα δύο οχήματα στάθμευσαν όπως προαναφέρθηκε επί της οδού Πλαστήρα.

Απολογία κατηγορουμένου και έρευνα στο σπίτι του

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος παρουσία του συνηγόρου του, αρνήθηκε την εμπλοκή του στο περιστατικό, επικαλούμενος ότι περαιτέρω θα απολογηθεί ενώπιον δικαστικών αρχών. Από τον κατηγορούμενο ελήφθη επίσης, εντός των ορίων του αυτοφώρου, δείγμα βιολογικού υλικού.

Στην οικία του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα καθώς και ένα (1) ζεύγος υποδημάτων που προσομοίαζαν τόσο με αυτά που φορούσε ένας εκ των δραστών της επίθεσης και δη το άτομο που εξήλθε από την θέση του οδηγού του λευκού αυτοκινήτου, μάρκας CITROEN C3, με το οποίο μετέβησαν στον τόπο εκδήλωσης αυτής όσο και με αυτά που φορούσε άτομο που αναγνωρίστηκε ως ο καθ’ου η έρευνα το οποίο περί ώρα 00.50 της 01-02-2022 και μαζί με άλλα δύο άτομα κινούνταν πεζή επί της οδού Π.Π.Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς και με αυτά που εμφαίνεται να φοράει ο C.A. σε βίντεο από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δείτε τις συγκεκριμένες εικόνες που αποκάλυψε το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Δολοφονία Άλκη Δολοφονία Άλκη

Πρωινές ώρες της 02-02-2022 το τμήμα Αθλητικής Βίας της Δ/νσης μας μετέβη παρουσία πταισματοδίκη στο «Σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4» επί της οδού Π.Π.Γερμανού 39 προκειμένου να διενεργήσει έρευνα. Η είσοδος των αστυνομικών στο χώρο του συνδέσμου πραγματοποιήθηκε με κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του C.A. κατά την προσαγωγή του στην Υπηρεσία μας. Σε βάρος του σχηματίστηκε αυτοτελής δικογραφία από την ΥΑΒΑΧ για διάφορα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στους χώρους του συνδέσμου (μαχαίρια, φωτοβολίδες κ.α.).

Άρση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας

Από την υπηρεσία μας υποβλήθηκαν επίσης αιτήματα άρσης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας, τόσο για τις κεραίες που καλύπτουν γεωγραφικά τον τόπο του εγκλήματος, όσο και για την υπ’αριθ. ….. τηλεφωνική σύνδεση και την αντίστοιχη τηλεφωνική συσκευή του ανωτέρω κατηγορουμένου, και εκδόθηκαν οι υπ’αριθ. 70, 71 και 71 Διατάξεις σας. Τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που θα προκύψουν θα αποσταλούν συμπληρωματικά.

Συμπληρωματικές ενέργειες

Κατασχεθέντα αντικείμενα από τον τόπο του εγκλήματος και από το όχημα του κατηγορουμένου το οποίο ομοίως κατασχέθηκε θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι εκκρεμείς εκθέσεις, έγγραφα και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που αναφέρθηκαν παραπάνω, καθώς και αυτά της Δ/νσης Εγκλημ/κών Ερευνών και της Υποδ/νσης Εγκλημ/κών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, θα σας υποβληθούν συμπληρωματικά, μόλις περιέλθουν στην Υπηρεσία μας.

Τα πειστήρια της υπόθεσης θα αποσταλούν στο Τμήμα Πειστηρίων με νεότερη αναφορά.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις