Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο σύντροφος της 41χρονης και ο συνεργός του

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο σύντροφος της 41χρονης και ο συνεργός του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (10.01.2024) ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο 34χρονος φίλος του που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της.

Αμίλητοι και με σκυμμένα τα κεφάλια έφτασαν στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης, καθώς δεν ήθελαν να φανούν τα πρόσωπά τους.

Οι δυο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία ώστε να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο σύντροφος της δολοφονημένης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να υποστηρίζει ότι το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι του και πήρε ένα υπνωτικό για να κοιμηθεί, κάτι που συνήθιζε να κάνει.  Μάλιστα, φέρεται να τονίζει ότι, όταν κοιμόταν πολύ βαριά, λόγω του χαπιού, ο φίλος του με έναν συνεργό του, βρήκαν τρόπο να μπουν στο διαμέρισμα και να σκοτώσουν την 41χρονη. 

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Ο φίλος του συντρόφου της γυναίκας είπε ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία, ωστόσο, δέχτηκε να συμμετέχει σε σκηνοθετημένη ληστεία σε βάρος της, καθώς έπαιρνε μερίδιο από τα χρήματα.

Σκοπός, ήταν να την ακινητοποιήσουν για να μπορέσουν ανενόχλητοι να πάνε στο πατρικό της σπίτι και να κλέψουν οικονομίες ύψους 7.000 με 8.000 ευρώ από τους γονείς της. Έτσι φέρεται να του είχε πει ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις