Παρασκευή, 24 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δωρίστε το περισσευούμενο φαγητό σας σε όποιον έχει ανάγκη

φωτό από facebook.com/Boroume
φωτό από facebook.com/Boroume

Τη δυνατότητα να προσφέρουμε το φαγητό από το γιορτινό -ή καθημερινό- μας τραπέζι σε οικογένειες, ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς που αντιμετωπίζουν βασικές στερήσεις, προσφέρει η οργάνωση «Μπορούμε».

Είτε πρόκειται για μικρές ποσότητες φαγητού, από μια σπιτική γιορτή, είτε για μεγαλύτερες ποσότητες που μπορεί να περισσέψουν π.χ. από εταιρικές εκδηλώσεις, ή από καταστήματα εστίασης, το «Μπορούμε» μεσολαβεί ώστε να φέρει σε επαφή τους δωρητές φαγητού με παραλήπτες που βρίσκονται σε κοντινές περιοχές.

Προσφέρει επίσης έναν χάρτη με φορείς που έχουν σταθερά ανάγκη από δωρεές, ώστε να μπορεί ο καθένας, χωρίς μεσολάβηση, να δωρίζει τρόφιμα, όποτε θέλει.

Τις μέρες των γιορτών, που σε πολλά νοικοκυριά θα περισσέψουν ποσότητες φαγητού που δεν προλαβαίνουν να καταναλωθούν, μπορεί κανείς

– να συμβουλεύεται τον χάρτη που υπάρχει στο www.boroume.gr για να επιλέξει κάποιον από τους φορείς που βρίσκονται κοντά του ή

– να επικοινωνεί με το «Μπορούμε» στο 210 3237805 ή στο info@boroume.gr για να τον βοηθήσουν στην δωρεά των τροφίμων.

Η οργάνωση προσφέρει, επίσης τη δυνατότητα σε ομάδες ατόμων ή εταιρείες να μαζέψουν βασικά είδη διατροφής και να τα δωρίσουν σε άπορες οικογένειες.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.boroume.gr/ και στο www.facebook.com/Boroume/.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε