Ελλάδα

Δυο αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια έξω από την φοιτητική εστία στα Ιλίσια

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (04/09) έξω από την την φοιτητική εστία στα Ιλίσια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γύρω στις 8 το βράδυ μια ομάδα περίπου 20-30 ατόμων, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση που έγινε νωρίτερα στην Πολυτεχνειούπολη, έκλεισαν τον δρόμο με κάδους σκουπιδιών και τους έβαλαν φωτιά.

Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις οι άγνωστοι τους πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, σίδερα και άλλα αντικείμενα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.

Πλέον η κατάσταση έχει ηρεμήσει ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ούλοφ Πάλμε, που είχε διακοπεί από την διασταύρωση της με την οδό Ευφρονίου λόγω των επεισοδίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα