Ελλάδα

ΔΥΠΑ: Παράταση για 1 χρόνο στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στη δημόσια Υγεία

Το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της Υγείας παρατείνεται για 1 χρόνο, ανακοίνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Όπως αναφέρει η ΔΥΠΑ, η παράταση στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων συνεχίζεται υπό τους ίδιους όρους και στις ίδιες θέσεις στον δημόσιο τομέα της Υγείας.

Η παράταση προβλέπεται σε κοινή απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας – Είχαν γίνει εργασίες συντήρησης μέσα στο Πάσχα
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής - Οι δάσκαλοι αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγρασία
Κατάρρευση οροφής σε σχολείο στα Φιλιατρά 3