Ελλάδα

Έφτασαν τα “κοράκια” των κόκκινων δανείων – Στους Αμπελόκηπους η πρώτη εταιρεία

Μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια με τους δανειστές, έφτασαν ήδη στην Αθήνα οι πρώτες εταιρείες, τα γνωστά ξένα funds ή όπως τα λέει ο απλός έλληνας πολίτης “κοράκια”, που ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου από το Ε η πρώτη άφιξη έγινε από δέκα στελέχη μίας ξένης εταιρείας και έχουν ήδη εγκατασταθεί σε γραφεία στην περιοχή των Αμπελοκήπων και μάλιστα κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Πέρα από τα 10 πρώτα άτομα, έφτασαν και άλλα 50 άτομα από άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κόκκινα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εταιρείες “κοράκια” έχουν κάνει ήδη επαφές με στελέχη των 4 συστημικών τραπεζών και ενδιαφέρονται όχι για μικρά δάνεια ή μικρά σπίτια. Αντίθετα προς το παρόν ενδιαφέρονται για μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια και μικρότερα επιχειρηματικά και εν συνεχεία στοχεύουν στα στεγαστικά δάνεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων