Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Ποινική δίωξη για τον 51χρονο που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Ποινική δίωξη για τον 51χρονο που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απαγγέλθηκε σε βάρος του 51χρονου ο οποίος σκότωσε χθες Πέμπτη (9.12.2021) το πρωί, τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα. Επιπλέον του απαγγέλθηκαν και οι κατηγορίες της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο 51χρονος που σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα, παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ακόμα και οι γιατροί σοκαρίστηκαν από τις μαχαιριές

Ο 51χρονος είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του έξω από το χρωματοπωλείο, τον πλησίασε και χωρίς να του πει πολλές κουβέντες του επιτέθηκε με ένα με ένα στρατιωτικό μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών.

Ο 66χρονος όπως φάνηκε και στο αποκλειστικό βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας που παρουσίασε το newsit.gr δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Δέχτηκε τις πρώτες τέσσερις μαχαιριές ενώ ήταν όρθιος, ενώ ο δράστης δεν σταμάτησε το δολοφονικό του έργο ακόμα κι όταν ο 66χρονος έπεσε στο έδαφος.

Συνέχισε να τον μαχαιρώνει στην κοιλιά. Το μίσος που είχε καλλιεργήσει για τον 66χρονο ήταν τόσο μεγάλο που για 40 συνεχόμενα δευτερόλεπτα συνέχισε να τον μαχαιρώνει, ενώ κάποια στιγμή τον πυροβόλησε και με ένα αεροβόλο που είχε πάνω του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις