Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Βρέθηκα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή» είπε η 47χρονη στον ανακριτή

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Βρέθηκα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή» είπε η 47χρονη στον ανακριτή

“Βρέθηκα σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή”, υποστήριξε στον ανακριτή η 47χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την υπόθεση στο Μοσχάτο

Από την πλευρά της, η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι “η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή”, προσθέτοντας ότι έχει καταχραστεί πολλά χρήματα και από άλλα μέλη της οικογένειας τους.

Η 47χρονη και ο 50 χρονος γνωρίζονταν πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πήγαν κάποια άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.

Η 47χρονη είχε πάει στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στην αθωότητα της. 

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα, σήμερα, το newsit.gr, η αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο, που έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο οπτικό υλικό της Αστυνομίας αποτυπώνεται ο άνδρας να βρίσκεται μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του στο Μοσχάτο και η 47χρονη να του έχει περάσει από το λαιμό του το σχοινί με το οποίο είχε αποπειραθεί να τον πνίξει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις