Ελλάδα

Είχαν ρημάξει την Αττική – Έκλεβαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, συμμορία που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Γλυφάδα, Ίλιον και Αθήνα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας από 21 έως 31 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένα ακόμη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε ύστερα από καταδίωξη οχήματος στα Κάτω Πατήσια, στο οποίο επέβαιναν δύο εκ των συλληφθέντων. Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα που επέβαιναν και για τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας.

Σημειώνεται, ότι οι κατηγορούμενοι για την αποσυναρμολόγηση των κλεμμένων οχημάτων χρησιμοποιούσαν υπόγειο πάρκινγκ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αθήνα.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, αντικλείδι οχημάτων, το χρηματικό ποσό των 37.310 ευρώ και 8 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη δράση της συμμορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Συγκλονιστικό βίντεο – κάλεσμα για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη ενόψει της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα
 «Για κάποιους ήταν δυστύχημα, για εμάς ένα διαχρονικό έγκλημα που πάγωσε τον χρόνο», αναφέρει σε ανάρτησή της – ραντεβού το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 12.00
Δυστύχημα Τέμπη
Βιολάντα: Στον ανακριτή Τρικάλων το πόρισμα του ΕΜΠ που δείχνει σοβαρές παραλείψεις στον διαβρωμένο σωλήνα που ευθύνεται για τη φονική έκρηξη
Σύμφωνα με το πόρισμα του ΕΜΠ που δόθηκε στη ΔΑΕΕ και παραδόθηκε στον ανακριτή Τρικάλων, η εγκατάσταση στο εργοστάσιο παρουσίαζε ουσιώδεις αποκλείσεις από τους κανονισμούς
βιολάντα