Ελλάδα

ΕΚΑΒ: Γυναίκα έκανε γυαλιά καρφιά το ασθενοφόρο – Νέα επίθεση σε διασώστες

Νέα επίθεση δέχθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, την δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά από μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το Live News το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση από μία ασθενή και όταν οι δύο διασώστες έφτασαν στο σημείο και πήγαν να την παραλάβουν, τότε η γυναίκα σε φανερά έξαλλη κατάσταση άρχισε να τους χτυπά.

Οι διασώστες επιχείρησαν να τη βάλουν μέσα στο ασθενοφόρο, όμως εκείνη τα έκανε γυαλιά καρφιά. Εκτός από τους διασώστες, θύμα της οργής της έπεσε και η συνοδός της, η οποία τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε εισαγγελική παραγγελία για να νοσηλεύσουν την γυναίκα με τη βία, η οποία οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο περιστατικό επίθεσης σε διασώστες του ΕΚΑΒ μέσα σε μία εβδομάδα. Πριν από λίγες ημέρες ένας 33χρονος άνδρας έσπασε και τα δύο χέρια ενός διασώστη του ΕΚΑΒ. Ο 33χρονος είναι προφυλακιστέος, ενώ ο διασώστης χρειάστηκε να κάνει ένα πολύωρο χειρουργείο, καθώς έχει κατάγματα σε χέρι και ωμοπλάτη και δεν μπορεί να εργαστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έπαθα σοκ, του φώναζα να μαζέψει τα χέρια του», λέει η 22χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο
«Αυτός είχε μια σακούλα και έβαλε το χέρι του πάνω μου, εγώ και πάλι δεν έδωσα σημασία και μετά είδα ότι άνοιξε το χέρι του και με έπιασε στο μηρό» λέει στο newsit.gr η 22χρονη που δέχτηκε την σεξουαλική επίθεση
Λεωφορείο 2
Ο ΙΣΑ ζητά τα στοιχεία του γιατρού που συνελήφθη μετά από καταγγελία για «φακελάκι» στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
Ο ΙΣΑ διαβεβαιώνει ότι θα επιληφθεί του θέματος με πλήρη διαφάνεια και ταχύτητα, με γνώμονα την προάσπιση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του ιατρικού λειτουργήματος
Ιπποκράτειο νοσοκομείο 2