Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ekloges.ypes.gr – Δημοψήφισμα 2015: Που θα δείτε τα αποτελέσματα

ekloges.ypes.gr – Δημοψήφισμα 2015: Που θα δείτε τα αποτελέσματα

Δημοψήφισμα 2015: Με τη συνδρομή της εταιρίας Singular Logic, και με την αξιοποίηση της ιστοσελίδας ekloges.ypes.gr του Υπουργείου Έσωτερικών θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση και η μετάδοση από τα αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015.

Για την άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος θα αξιοποιηθούν και κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Οι διαδικασίες αυτές θα λειτουργήσουν παράλληλα µε τις υφιστάµενες, (αποστολή µέσω Δήµων / Περιφερειακών Ενοτήτων, µετάδοση στην Κ.Υ. του Υπουργείου κλπ), καθώς η αξιοποίηση των κινητών τηλεφώνων έχει ως στόχο την ταχύτερη δυνατή συλλογή του αποτελέσµατος από περίπου 4.800 τυχαία εκλογικά τµήµατα σε όλη την επικράτεια. Για την υλοποίηση της διαδικασίας θα χρησιµοποιηθεί ένα κινητό τηλέφωνο µε ενσωµατωµένη ειδική εφαρµογή, µέσω του οποίου ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος θα αναµεταδώσει τα δεδοµένα των αποτελεσµάτων της ψηφοφορίας.
Μπορείτε να δείτε Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος 2015 και στην ειδική σελίδα του www.newsit.gr
Το κινητό τηλέφωνο θα διατεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και θα παραδοθεί σε κάθε Δικαστικό Αντιπρόσωπο µαζί µε το λοιπό εκλογικό υλικό. Το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και η ανάδοχος εταιρεία (Singular Logic) θα διαθέσουν ενηµερωτικό – εκπαιδευτικό υλικό για όλη την διαδικασία.
Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει θέσει σε εφαρμογή και ειδική σελίδα για τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος (http://ekloges.ypes.gr/)
Επιπλέον εκτός από την ιστοσελίδα ekloges.ypes.gr, θα ενεργοποιηθεί υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης (Help Desk τηλ. 210 6267777) που θα λειτουργήσει µέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας (νύκτα της 5ης Ιουλίου 2015), παρέχοντας οδηγίες σε όσους αντιµετωπίσουν κάποια προβλήµατα ακόµα και την τελευταία στιγµή.
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015

Δες εδώ την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε