Ελλάδα

Εκπτώσεις 2018: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σε λίγες μέρες αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις 2018. Δείτε πόσο θα διαρκέσουν, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2018. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρώτη περίοδο εκπτώσεων του 2018.

Εκπτώσεις 2018: Τι ισχύει

Από την Δευτέρα λοιπόν οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή. Οι χειμερινές εκπτώσεις 2018 θα διαρκέσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ τα ωράριο λειτουργίας θα είναι τα κανονικά και όχι αυτά που ίσχυαν κατά τη διάρκεια των εορτών.

Θετικά κινήθηκε, σε γενικές γραμμές, η αγορά τις ημέρες των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Υπήρξαν, ωστόσο, διαφοροποιήσεις μεταξύ τύπων καταστημάτων, περιοχών, και είδους προϊόντων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ, συνολικά η αύξηση σε σχέση με πέρσι ήταν κατά μέσο όρο της τάξης του 2,5%. Οι μεγάλες επιχειρήσεις έφτασαν ακόμα και το 5- 6%. Πολλές επιχειρήσεις ένδυσης δήλωσαν μειώσεις μέχρι και 12%, «ίσως λόγω των επικείμενων εκπτώσεων, που είναι πολύ κοντά στην εορταστική περίοδο», όπως αναφέρει η ΕΣΕΕ.

Πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών τις εορτές είναι, γι άλλη μία χρονιά, τα είδη ρουχισμού και υπόδησης. Το φαγητό και το ποτό έπονται. Τις επόμενες θέσεις καταλαμβάνουν τα βιβλία και τα παιχνίδια. Ακολουθούν τα καλλυντικά και οι ηλεκτρονικές συσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Αθηνών για την καταγγελία στον δικηγόρο που μπήκε σε αίθουσα με όπλο – «Αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό»
Σε ανακοίνωση προχώρησε ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών για το όπλο που βρέθηκε πάνω σε δικηγόρο την ώρα που εκείνος βρισκόταν...
πρωτοδικείο Αθηνών
Τέμπη: «Η Κωνσταντοπούλου εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία» δηλώνει η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Η Σταυρούλα Καρύδη, μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση τριών ετών από το πολύνεκρο δυστύχημα, λέει ότι η οικογένειά της δεν δέχθηκε στήριξη και αφήνει αιχμές για πολιτική αξιοποίηση της τραγωδίας
Κωνσταντοπούλου και Ρούτσι
Αυτό είναι το φαινόμενο που προκάλεσε τις συνεχείς βροχές στη Νότια Ευρώπη - 18 κακοκαιρίες μέσα σε 4 μήνες στην Ελλάδα
Ο ασυνήθιστα εκτοπισμένος νότιας και ζωνικός αεροχείμαρρος λειτούργησε σαν «οδηγός» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών από τον Ατλαντικό προς τη Νότια και Δυτική Ευρώπη, λέει το meteo.gr
καιρός
Η κλοπή και το ραντεβού του θανάτου - Τι ισχυρίζεται ο 19χρονος τραυματίας που δηλώνει κολλητός με τον νεκρό 17χρονο στο Λουτράκι
«Για το άλλο το παιδάκι ότι είναι νεκρός το έμαθα καθ' οδόν για εδώ. Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 19χρονου
Αιματηρό περιστατικό στο Λουτράκι με έναν 17χρονο νεκρό και έναν 19χρονο τραυματία
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
33