Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκρηξη από χειροβομβίδα σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία: «Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος» λέει κάτοικος της περιοχής

Έκρηξη από χειροβομβίδα σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία: «Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος» λέει κάτοικος της περιοχής

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, αφού άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα στην πυλωτή. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται υλικό από κάμερες στην περιοχή, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τους δράστες. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ήταν περίπου 01:00 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι προσέγγισαν την πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία και έριξαν στην πυλωτή μια αμυντικού τύπου χειροβομβίδαΑπό την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε πανικός στην περιοχή, έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου. 

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε έξι αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα εκεί. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθεί αφενός ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης και αφετέρου να βρεθούν στοιχεία για τους δράστες. Στο πλαίσιο αυτό συλλέγεται υλικό από κάμερες στην περιοχή, καθώς και καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας είναι αξιωματικός της ΓΑΔΑ.

«Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος»

Κάτοικος της περιοχής μίλησε για το περιστατικό στο newsit.gr, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να ξέρει ποιος θα μπορούσε να ήταν ο στόχος των δραστών. «Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και είδα σπασμένα τζάμια» περιγράφει. 

Δείτε βίντεο:

Ρεπορτάζ: Άννα τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις