Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκρηξη στα everest στην πλατεία Βικτωρίας – Μια γυναίκα νεκρή!

Έκρηξη στα everest στην πλατεία Βικτωρίας – Μια γυναίκα νεκρή!

– Νεκρή είναι μια γυναίκα 42 ετών εργαζόμενη στο κατάστημα
– Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου – Ένας από τους τραυματίες έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και θα παραμείνει για νοσηλεία στο Γεννηματάς
– Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 στο υπόγειο του καταστήματος
– ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ VIDEO ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ

Τραγική εξέλιξη στην ισχυρή έκρηξη που έγινε στις 09.20 στο κατάστημα everest στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου. Από την έκρηξη δυστυχώς υπάρχει μια γυναίκα νεκρή. Στο υπόγειο του καταστήματος υπήρχε η κουζίνα και το λογιστήριο του καταστήματος.

Η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος είναι 42 ετών. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, πέντε άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γεννηματά και 401. Σημειώνεται, επίσης, ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένα άτομα πήγαν σε φαρμακείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο everest προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά που ακολούθησε την έκρηξη, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το υπόγειο, επιχείρησαν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Λίγη ώρα αφότου οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν νεκρή στο υπόγειο την άτυχη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν εργαζόμενη του καταστήματος.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Πιθανολογείται ότι η έκρηξη έγινε από φιάλη προπανίου.

Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ STAR

Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή εργαζόταν στο υπόγειο όπου και έγινε η έκρηξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο ΣΚΑΙ και ανέφερε ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως βρισκόταν στο φανάρι την ώρα της έκρηξης. Έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία, είπε, είδε ανθρώπους να τρέχουν.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε