Ελλάδα

Εξαφάνιση 15χρονου στον Πειραιά – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο T-shirt, αμάνικο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια

Την εξαφάνιση του Μπιλάλ Αχμαντί, 15 ετών, αφγανικής καταγωγής, από δομή φιλοξενίας στον Πειραιά, δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του την Πρωτομαγιά (01.05.2025).

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε για την εξαφάνιση του Μπιλάλ Αχμαντί, ότι τα ίχνη του 15χρονου χάθηκαν στις 3:30 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Πειραιά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν λόγοι που τον θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μπιλάλ (ον.) Αχμαντί (επ.) έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο T-shirt, αμάνικο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου
Φωτιά στην Πάτρα: «Επιτακτική η ανάγκη να σχεδιαστεί το μέλλον της κλιματικής προσαρμογής της πόλης»
Ο καθηγητής - πρόεδρος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών προειδοποιεί για τη μεγάλη ρύπανση και την αλλαγή στο μικροκλίμα που προκάλεσε η τεράστια φωτιά
Φωτιά
Πάτμος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα λύματα – Κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ στο νησί για την αντιμετώπιση του προβλήματος
Παρέμβαση εισαγγελέα διατάχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τις δυσλειτουργίες στον βιολογικό καθαρισμό της Πάτμου – Η ΕΥΔΑΠ έστειλε ειδικό κλιμάκιο στο νησί για να επιχειρήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος
Πάτμος 1