Ελλάδα

Εξαφάνιση Λόρα: Η στιγμή που η 16χρονη κυκλοφορεί στην Ομόνοια και επιβιβάζεται σε ταξί – Βίντεο ντοκουμέντα

Στα δύο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr η 16χρονη φαίνεται να κατευθύνεται προς το ταξιδιωτικό πρακτορείο και στη συνέχεια να μπαίνει σε ταξί

Βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή που η Λόρα από το Ρίο της Πάτρας, που αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου, εθεάθη στην Ομόνοια και στη συνέχεια αναχώρησε με ταξί για το αεροδρόμιο, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της, φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr σήμερα Σάββατο (31.1.26).

Στο πρώτο από τα βίντεο φαίνεται η Λόρα που εξαφανίστηκε στις 8 Ιανουαρίου από το Ρίο της Πάτρας να κυκλοφορεί στην Ομόνοια. Κάμερα την κατέγραψε τη στιγμή που περνούσε μπροστά από κατάστημα με κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικά είδη στην Ομόνοια. H ανήλικη μετέβη στην Ομόνοια από την περιοχή του Ζωγράφου και φαίνεται να παρέμεινε μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και μετά να έφυγε.

Η 16χρονη φοράει καπέλο και είναι ντυμένη στα μαύρα και κατευθύνεται στο ταξιδιωτικό πρακτορείο από όπου προμηθεύτηκε το αεροπορικό εισιτήριο για τη Γερμανία.

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται η Λόρα να επιβιβάζεται σε ταξί, με πιθανό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 

«Η Λόρα εξαφανίστηκε πρωινές ώρες στις 8 Ιανουαρίου από την περιοχή στην οποία διαμένει στην Πάτρα, έφτασε στην Αθήνα άμεσα γιατί φαίνεται ότι πήρε κάποιο ταξί, όπως αποκαλύφθηκε τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα από βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και φαίνεται ότι έβγαλε ένα εισιτήριο για τις πεντέμισι το απόγευμα για κάποια πόλη της Γερμανίας. Όταν έφτασαν οι γονείς της γύρω στις οκτώ το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνιση, το παιδί είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία», ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Παρόλο που εμείς δεν είχαμε κανένα επίσημο στοιχείο για το αν το παιδί έχει ταξιδέψει από τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα, οι αστυνομικοί μέσω Europol επικοινώνησαν με τις Αρχές της Γερμανίας, καθώς υπήρχε κάποιο συγγενικό πρόσωπο εκεί. Οι γερμανικές Αρχές απάντησαν ότι η Λόρα δεν βρισκόταν με τον αδερφό της. Γνώριζαν όμως ότι η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά αυτό το παιδί στην Γερμανία και ενημερώθηκαν ότι σε περίπτωση που βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο της Γερμανίας πρέπει να ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία», συνέχισε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ανήλικη να μην ταξίδεψε τελικά με το αεροπλάνο για τη Γερμανία.

Το βίντεο με τη Λόρα να αγοράζει αεροπορικό εισιτήριο

Το newsit.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας στο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η 16χρονη κοπέλα να έχει φτάσει σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ομόνοια και να αγοράζει το εισιτήριο με το οποίο θα έφευγε για την Φρανκφούρτη την ίδια ημέρα. 

Στο οπτικό υλικό φαίνεται η κοπέλα με γρήγορο βήμα και μόνη της μπαίνει μέσα στο πρακτορείο και πληρώνει προκειμένου να προμηθευτεί το εισιτήριο με το οποίο γύρω στις 17:00 το απόγευμα θα έφευγε για Γερμανία.

Η κοπέλα προφασιζόμενη ότι θα πήγαινε στο σχολείο της, μπήκε σε ένα ταξί και από το Ρίο της Πάτρας κινήθηκε με προορισμό την Αθήνα. Έφτασε γύρω στις 10:10 το πρωί εκείνης της ημέρας στην περιοχή του Ζωγράφου και αποβιβάστηκε απέναντι από το νοσοκομείο “Παίδων”.

Αφού πλήρωσε τον οδηγό του ταξί, στη συνέχεια κινήθηκε στην Μικράς Ασίας αναζητώντας καταστήματα προκειμένου να πουλήσει κοσμήματα τα οποία είχε πάρει από το σπίτι της.

Δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια, μπήκε σε ένα άλλο ταξί με το οποίο κινήθηκε προς την Ομόνοια. Εκεί σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, φέρεται να έβγαλε εισιτήριο για τη Γερμανία και να ταξίδεψε μετά από λίγες ώρες για την Φρανκφούρτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη μεταξύ Τούρκων μαφιόζων
«Βλέπουμε κατά μεσής του δρόμου στη Λεωφόρο Μαραθώνος και στη συμβολή με την οδό Πλαταιών, τους δύο Τούρκους μαφιόζους να πυροβολούν εναντίον ενός τζιπ ομοεθνών τους» λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τούρκοι
Ράμματα στο μάτι και κάταγμα στο κρανίο φέρει ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι έπεσε με τα γόνατα και ενώ βρίσκονταν στο έδαφος ένας τον χτύπησε με σφυρί ενώ οι υπόλοιποι τον χτυπούσαν όσο ο ίδιος προσπαθούσε να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπο του
Απολογία στον ανακριτή του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία 20χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς
Αφρικανική σκόνη από τον Λυκαβηττό - «Επιμένει το φαινόμενο, παρά τους βοριάδες» λέει ο Λαγουβάρδος
Η σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Παρασκευή, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ από το Σάββατο η σκόνη θα απομακρυνθεί πλήρως από την ατμόσφαιρα.
Αφρικανική σκόνη
Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στα δυτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
Καιρός