Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αυτή είναι η 27χρονη που απήχθη – “Είμαι καλά. Κάντε γρήγορα, μαζέψτε τα λεφτά” έλεγε στα σημειώματα – Με τον ίδιο νεαρό άντρα μιλούσε ο πατέρας της

Η εικόνα παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha
Η εικόνα παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

– Τα σημειώματα είχαν τον γραφικό χαρακτήρα της 27χρονης
– Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν την κοπέλα το πρωί της Κυριακής σε περιοχή της Άνω Κυψέλης
– Η 27χρονη ζει στην Αθήνα και σπουδάζει σε σχολή που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας
– Από την Κυψέλη, όπου την ελευθέρωσαν, την παρέλαβε η οικογένειά της και είναι υγιής
– Η οικογένεια της 27χρονης παρέδωσε τα λύτρα σε σημειο στο Ολυμπιακό Στάδιο
– Δείτε τι λέει αποκλειστικά στο newsIT η γειτόνισσα του θύματος της απαγωγής
– Αυτόπτης μάρτυρας είδε την απαγωγή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του!

Τέλος πήρε το θρίλερ της απαγωγής μίας 27χρονης φοιτήτριας, υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, λόγω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων των απαγωγέων με την οικογένεια του θύματος και την ελληνική αστυνομία.

Τα σημειώματα έχουν ήδη μεταφερθεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστούν για αποτυπώματα και πιθανά ίχνη DNA

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς της κοπέλας έλαβαν τρία σημειώματα, κατά το χρονικό διάστημα που η κοπέλα βρίσκονταν στα χέρια των απαγωγέων, τα οποία παρουσίαζαν στοιχεία του γραφικού της χαρακτήρα.

Τα ιδιόχειρα σημειώματα, τρία τον αριθμό, ήταν όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, μία μέθοδος “ασφαλείας” των απαγωγέων για να επικοινωνούν με τους συγγενείς της και τα είχαν αφήσει σε Κυψέλη, Μεταμόρφωση και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τι ανέφεραν τα σημειώματα

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsIT, στα σημειώματα αναφέρονταν τα εξής: “Είμαι καλά. Κάντε γρήγορα, μαζέψτε τα λεφτά”, ενώ στις λίγες και πολύ σύντομες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο πατέρας της 27χρονης με τους απαγωγείς, εκτιμάται πως μιλούσε κάθε φορά με τον ίδιο, νεαρό και πιθανότατα Έλληνα άντρα.

Παράλληλα, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι πως ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε όλη την απαγωγή και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

“Κατέβηκε” η σελίδα της στο facebook

Την ίδια ώρα, μία φωτογραφία της 27χρονης παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ νωρίς το βράδυ της Κυριακής, η σελίδα που διατηρούσε το θύμα της απαγωγής στο facebook απενεργοποιήθηκε.

Η εικόνα παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Φωτογραφίες από την Κυψέλη

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Το χρονικό της υπόθεσης

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής βραδινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εκτός από φοιτήτρια εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο. Κατά την διαδρομή προς την εργασία της έγινε και η απαγωγή.

Η 27χρονη κοπέλα είναι ανιψιά του ισχυρού άντρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καϋμενάκη και συγκεκριμένα, κόρη της αδελφής του

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή, τις διαπραγματεύσεις έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από συζητήσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ.
Το κλαμπ στο οποίο δούλευε η 27χρονη - Φωτό newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ραντεβού για την καταβολή των λύτρων κλείστηκε σε σημείο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι και εκεί η οικογένεια άφησε τον σάκο με τα χρήματα.
ΦΩΤΟ newsIT
Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη. Από το σημείο την παρέλαβαν οι γονείς της και ήταν υγιής. Όλη τη διάρκεια της απαγωγής, το κινητό της κοπέλας άνοιξε μόνο μία φορά, προκειμένου να βεβαιωθεί η μητέρα της πως είναι καλά στην υγεία της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε