Ελλάδα

Εξετάσεις PISA 2023: Παράνομη η απεργία της ΟΛΜΕ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απεργία της ΟΛΜΕ για τις εξετάσεις στην Ελληνική PISA, που είχε προκηρυχθεί για αύριο 10 Μαΐου.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τόνισε σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε «παράνομη και καταχρηστική την απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο (10.5.2023) η ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για τις εξετάσεις στην Ελληνική PISA».

Η υπουργός Παιδείας, τόνισε στην ανάρτηση που έκανε οι αυριανές εξετάσεις στην Ελληνική PISA θα «διεξαχθούν κανονικά».

Η Νίκη Κεραμέως ανέφερε επίσης ότι οι εξετάσεις γίνονται για «ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, που δίνει περισσότερα και καλύτερα εφόδια στα παιδιά μας».

Αναλυτικά η Νίκη Κεραμέως ανέφερε στην ανάρτησή της:

«Παράνομη και καταχρηστική έκρινε και πάλι τη νέα, προκηρυχθείσα απεργία ΔΟΕ-ΟΛΜΕ το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι εξετάσεις «Ελληνική PISA», για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, που δίνει περισσότερα και καλύτερα εφόδια στα παιδιά μας. Προχωράμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ξαφνικά τον άρπαξε και τον έριξε κάτω» λέει αυτόπτης μάρτυρας για το άγριο ξύλο μεταξύ οδηγού ΟΑΣΘ και πολίτη που στάθμευσε παράνομα
«Ξαφνικά, χωρίς να το περιμένω, κατέβηκε και ο οδηγός του λεωφορείου και τον άρπαξε, τον σήκωσε και τον έριξε κάτω», λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας
Οδηγός ΟΑΣΘ 13
Νεκρός από ανακοπή 46χρονος στο Ναύπλιο μετά από τσίμπημα μέλισσας - Του προκάλεσε αλλεργικό σοκ
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, με τον 46χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς.  
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ