Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο καιρού – Χαλάζι και καταιγίδες το απόγευμα

Από τον... καύσωνα πίσω στον χειμώνα! Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι προβλέποντας καταιγίδες και χαλάζι

Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους έρχονται ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς άνεμους αλλά και χαλάζι.

Η ανακοίνωση της ΕΜΥ για τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία:

Τις απογευματινές ώρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Μακεδονία, τη Θράκη και από τις βραδινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και Πιθανόν τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Αύριο Παρασκευή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα έχουν περιοριστεί στα βορειοανατολικά και θα σταματήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
«7,5 χρόνια μετά, όλοι ξέραμε ότι υπήρχαν νεκροί από νωρίς, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι να προσβάλλουν εμάς, αν δεν μπορείς να μιλήσεις με αλήθεια είναι προτιμότερο να σιωπάς» λέει η εγκαυματίας από την πυρκαγιά
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
9
Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο στο Λουτράκι - «Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, θέλει φάρμακα»
«Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της, βγαίνει και με συκοφαντεί ότι την κακοποιούσα 30 χρόνια ενώ είπαμε θα χωρίσουμε κοινή συναινέσει» ξεκαθαρίζει ο πρώην σύζυγος της 55χρονης
Λουτράκι
28