Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά που εκτελέστηκε στη Μάνδρα φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς να είναι τυλιγμένο στις φλόγες στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο συνεπιβάτης φαίνεται πως γάζωσε τον επιχειρηματία από την δεξιά πλευρά με τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς τόσοι είναι οι κάλυκες από καλάσνικοφ που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.

 

Στη συνέχεια οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή και έριξαν το καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητου του Γιαλιά και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Οι δράστες διέφυγαν από την περιοχή της δολοφονίας με τη μοτοσικλέτα ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει βρεθεί καμένη μια μηχανή, στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν αν συνδέεται αυτή μοτοσικλέτα με τη στυγερή δολοφονία.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται κλιμάκια της Ασφάλειας που συγκεντρώνουν ευρήματα ενώ το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις