Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χρήστος Γιαλιάς: Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του επιχειρηματία στη Μάνδρα – Τον εκτέλεσαν με 15 σφαίρες

Χρήστος Γιαλιάς: Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του επιχειρηματία στη Μάνδρα – Τον εκτέλεσαν με 15 σφαίρες

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς έπεσε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης (07/02/2024) μετά από μαφιόζικη επίθεση στη Μάνδρα με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να φτάσει στους δράστες.

Ο Χρήστος Γιαλιάς έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς με καλάσνικοφ και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, και μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο συνεπιβάτης φαίνεται πως γάζωσε τον επιχειρηματία από την δεξιά πλευρά με τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς τόσοι είναι οι κάλυκες από καλάσνικοφ που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή και έριξαν το καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητου του Γιαλιά και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Οι δράστες διέφυγαν από την περιοχή της δολοφονίας με τη μοτοσικλέτα ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει βρεθεί καμένη μια μηχανή, στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν αν συνδέεται αυτή μοτοσικλέτα με τη στυγερή δολοφονία.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται κλιμάκια της Ασφάλειας που συγκεντρώνουν ευρήματα ενώ το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του.

Μάλιστα σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας ενδέχεται να έχουν χαθεί και πολύτιμα στοιχεία καθώς η Πυροσβεστική έχει ρίξει πάρα πολύ νερό για να μπορέσει σβήσει τη φωτιά το φλεγόμενο όχημα.

Να σημειωθεί πως η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία είχε δολοφονηθεί το 2018 από δυο αδέρφια με κίνητρο τη ληστεία. Συγκεκριμένα της είχαν στήσει ενέδρα στην ίδια περιοχή, έξω από το σπίτι της, την πυροβόλησαν, την σκότωσαν και την λήστεψαν.

Η υπόθεση αυτή έχει εξιχνιαστεί καθώς οι δράστες έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή. Μάλιστα για την ώρα δεν φαίνεται αυτές οι δυο υποθέσεις να συνδέονται μεταξύ τους.

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν σημαντικό έμπορος κρεάτων με εκατοντάδες εργαζόμενους στις εταιρείες του. Παράλληλα είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο και είχε υπάρξει ιδιοκτήτης και παράγοντας του ΑΟ Τρικάλων, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις