Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Τα νεότερα για την υγεία της – Παραμένει στο νοσοκομείο υπό διαρκή παρακολούθηση

Η τραγουδίστρια υποβάλλεται σε περισσότερες εξετάσεις
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ξαφνική περιπέτεια υγείας ταλαιπωρεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα την Έλενα Παπαρίζου, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας (08.12.2025).

Το απόγευμα της Τρίτης η εκπομπή «Live News» μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας της δημοφιλούς ερμηνεύτριας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται ακόμα υπό ιατρική παρακολούθηση, με τους γιατρούς να κάνουν διάφορες εξετάσεις προκειμένου να βρεθεί το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Παπαρίζου ήταν σε πρόβες για το «The Voice» κι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στομάχι. Μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, όπου κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της. Η κατάσταση της είναι πλέον σταθερή και στο πλευρό της βρίσκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με το iatropedia.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις επιβεβαιώνουν ότι η επιδείνωση της υγείας της σχετίζεται άμεσα με την μακρά περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας και την παράβλεψη προειδοποιητικών συμπτωμάτων, λόγω των πιεστικών υποχρεώσεων, κάτι που οδήγησε στην τρέχουσα οξεία φάση του προβλήματος. Η τραγουδίστρια ανταποκρίνεται στη θεραπεία και η κατάστασή της βελτιώνεται, ενώ υποβάλλεται σε ειδικές εξετάσεις για την οριστική διάγνωση.

Εν τω μεταξύ, αυτή η περιπέτεια υγείας της Έλενας Παπαρίζου την ανάγκασε να ακυρώσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε αυτό το διάστημα. Μεταξύ αυτών ήταν και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον δήμο Περιστερίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης και στη θέση της Έλενας Παπαρίζου θα βρεθεί η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έσπευσε και μέσω των social media να ευχηθεί στην αγαπημένη της συνάδελφο «περαστικά».

«Φίλοι μου, σας έχω νέα. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ πολλά περαστικά στην αγαπημένη μου φίλη Έλενα Παπαρίζου και επειδή οι φίλοι αλληλοϋποστηρίζονται, μετά από πρόταση του Δημάρχου της καρδιάς μου, Ανδρέα Παχατουρίδη, και του πολύ καλού μου φίλου, Γιώργου Τσαλίκη, θα ανάψουμε μαζί αύριο (σ.σ. Τρίτη) το δέντρο στο Περιστέρι.

Θα κάνουμε δηλαδή το ραντεβού που είχαμε για φέτος πιο νωρίς και αύριο θα ζήσουμε μία χριστουγεννιάτικη συναυλία και θα αγκαλιαστούμε όλοι μαζί», είπε στο story που ανέβασε στο Instagram η Πέγκυ Ζήνα.

Εν τω μεταξύ, μία ημέρα νωρίτερα ο Κωστής Μαραβέγιας αντικατέστησε την Έλενα Παπαρίζου στα γυρίσματα του «The Voice of Greece».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός» έλεγε η 56χρονη σε νοσηλεύτρια την ώρα της πλασμαφαίρεσης του Μαζωνάκη
Η 56χρονη γιατρός επέμενε να κάνει πλασμαφαίρεση στον τραγουδιστή αμέσως μετά την υδροθεραπεία - Τηλεφώνησαν σε αναισθησιολόγο, τους έδινε οδηγίες για τον απινιδωτή μέσω ανοιχτής ακρόασης
Η 56χρονη γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη που κατηγορείται για τον θάνατό του
Υπόθεση Μαζωνάκη: «Θα σε κάνω καινούργιο» έλεγε σε ασθενείς η 56χρονη ανειδίκευτη γιατρός για να τους προσεγγίσει
Οι σαμπάνιες που άνοιγε ο 58χρονος γιατρός όταν είχε «κέφια», τα παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα που χορηγούσαν σε πελάτες και ραντεβού των χιλιάδων ευρώ, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Κοραή στο Live News
Φάρκαμα
«ΑΝΤΙΟΧΟΣ – 26»: Διεξάγεται η Εθνική Διακλαδική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων με τη συμμετοχή των Δομών Παλλαϊκής Άμυνας
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου (ΑΣΔΑΑΜ) και το Αρχηγείο Στόλου, στο πλαίσιο της αρχικής ενημέρωσης
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης
Η γιατρός χορήγησε μέθη στον Γιώργο Μαζωνάκη: Το κρίσιμο τηλεφώνημα σε αναισθησιολόγο μετά την ανακοπή
Το νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, όλα τα μηνύματα μεταξύ της γιατρού και του υπνοθεραπευτή και όσα συνέβησαν στο ιατρείο του Κολωνακίου κατά την παραμονή του Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Η γιατρός του χορήγησε μέθη – Το κρίσιμο τηλεφώνημα σε αναισθησιολόγο μετά την ανακοπή
6
Θεσσαλονίκη: 30χρονος έπαθε επιληπτική κρίση ενώ οδηγούσε και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα και μια μηχανή
Στο σημείο χρειάστηκε να σπεύσει η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει τον άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου
Τροχαίο ατύχημα Θεσσαλονίκη 8