Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον Ειδικό Φρουρό

Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη – Ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον Ειδικό Φρουρό

Χωρίς καν να δικαστεί αφέθηκε ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη απο το μονομελές αυτόφωρο Πειραιά καθώς η παρεξήγηση, όπως αποδείχθηκε, λύθηκε με την εγγραφή συγγνώμη της γνωστής δημοσιογράφου προς τον ειδικό φρουρό και την ανάκληση της μήνυσης του τελευταίου με αφορμή το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε προχθές εξω απο το αστυνομικό τμήμα Πειραιά.

Όπως υποστήριξε στην πρόεδρο η Σάσα Σταμάτη, “σέβομαι ολα τα παιδιά της αστυνομίας” και φανερά συγκινημένη ζήτησε συγγνώμη απο τον ειδικό φρουρό ο οποίος ισχυρίστηκε πως δέχθηκε εξύβριση απο την κ.Σταμάτη.

“Κάνω μια δουλειά η οποία απαιτεί και πρέπει να εχει σεβασμό”, υποστήριξε ο ειδικός φρουρός ισχυριζόμενος πως στο συμβάν ήταν μάρτυρας ο αδελφός του ο οποίος πέρναγε τυχαία απο το σημείο. Μετά απο αμοιβαίες εξηγήσεις και τη διαβεβαιώση και των δυο πλευρών οτι το συμβάν θεωρείται λήξαν, το δικαστήριο προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης και αποδεχόμενο την εγγραφή συγγνώμη της Σάσας προς τον αστυνομικό και την παράλληλη ανάκληση της μήνυσης του, την έκρινε αθώα ελλείψει δόλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις