Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος από το Τελ Αβίβ

Συναγερμός έχει σημάνει το απόγευμα της Πέμπτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος από το Τελ Αβίβ που μεταφέρει επιβάτες από τον Καναδά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος που έχει φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι επιβάτες ελέγχονται με σκυλιά.

aeroplano israel

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο “κοντός” έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπού
Ο 42χρονος «κοντός» μαστροπός
1