Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Ήρθε, σήμανε συναγερμό… κι έφυγε το αιγυπτιακό αεροσκάφος!

Αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αιγυπτιακό αεροσκάφος που είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση το πρωί της Παρασκευής, 08.11.2019.

Τέλος καλό – όλα καλά για το αιγυπτιακό αεροσκάφος που είχε προγραμματίσει αναγκαστική προσγείωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Παρασκευής, 08.11.2019, μετά από ένδειξη καπνού στα συστήματα πλοήγησης του αεροσκάφους.

Αναστάτωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων το αιγυπτιακό cargo αεροσκάφος τύπου A332 της εταιρείας Egyptair απογειώθηκε στις 13:30 με προορισμό την Κολωνία.

Το αεροσκάφος με πενταμελές πλήρωμα εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο με προορισμό την Κολωνία και την ώρα που βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο το πλήρωμα τού αεροσκάφους αντιλήφθηκε πρόβλημα στο πιλοτήριο και υποχρεώθηκε να δηλώσει emergency. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα στο αεροδρόμιο της Αθήνας όπου πραγματοποιήθηκε έλεγχος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Μακελειό στα Βορίζια: «Όπλα σηκώθηκαν από το πλήθος προς το αυτοκίνητο του Καργάκη» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
«Αν η σφαίρια ήταν δέκα πόντους πιο πάνω, θα με είχε βρει στην κοιλιά και τώρα δεν θα μιλούσαμε εδώ» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που δεν ανήκει σε καμία από τις δυο οικογένειες
Βορίζια