Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έλληνες στρατιωτικοί – Κουβέλης: Υπερτροφικός ο λόγος για ομηρία, δεν υπηρετεί τον σκοπό

Έλληνες στρατιωτικοί Κουβέλης

Είναι υπερτροφικός ο λόγος περί ομηρίας και αιχμαλωσίας ή όλα τα άλλα δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικούμε, είπε ο Φώτης Κουβέλης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης, απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός ότι ήταν ο Πάνος Καμμένος που έκανε πρώτος επίσημα λόγο για ομηρία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ο υπουργός ως προς την ουσία της υπόθεσης είπε πως δεν μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο χρόνο επιστροφής, “εκείνο που επιχειρούμε είναι να επισπευσθεί ο χρόνος” είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει χρονοτριβή από την μεριά της Τουρκίας καθώς ο εισαγγελέας για να συντάξει κατηγορητήριο αναμένει την πραγματογνωμοσύνη στα κινητά των δυο στρατιωτικών.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο Έλληνας πραγματογνώμονας έχει πάει στην Τουρκία και όπως είπε η παρουσία του αποτελεί μια εγγύηση για τη γνησιότητα της πραγματογνωμοσύνης.

Σε ότι αφορά στην συνάντησή του με τους γονείς των δυο στρατιωτικών ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε πως στην παρατήρηση της μητέρας του λοχία Κούκλατζη για το τι παραπάνω θα έκανε αν ήταν δικό του παιδί στα χέρια των Τούρκων, ο υπουργός είπε πως της απάντησε πως θα έκανε ό,τι κάνει και τώρα. Καταλαβαίνω απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι οικογένειες, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις