Ελλάδα

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 10,5% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα

Μεγάλη αύξηση κατά 10,5% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Ιούνιο φέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018 και ανήλθαν σε 1.038 τον αριθμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα τροχαία αυτά κατεγράφησαν 73 νεκροί (αύξηση 49%), 76 βαριά τραυματίες (αύξηση 26,7%) και 1.157 ελαφρά τραυματίες (αύξηση 4,2%).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ΤΕΠ στο νοσοκομείο Αττικόν - «Ιστορική μέρα για το ΕΣΥ» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Στις 15 Οκτωβρίου, το νέο ΤΕΠ του νοσοκομείου εγκαινιάστηκε σε επίσημη τελετή, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τα εγκαίνια του νέου Ογκολογικού Κέντρου
 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Η Μυρσίνη Λοΐζου κατά του Ανδρέα Δρυμιώτη και της «Καθημερινής»: «Δεν έχω διατυπώσει ποτέ τέτοιο κείμενο»
«Θα παρακαλούσα την Καθημερινή, αν θέλει να σώσει την αξιοπιστία της, να αποβάλει από τις τάξεις της αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους καθισμένοι σε μια οθόνη, ψαρεύοντας σαβούρες»
Η Μυρσίνη Λοΐζου 15
Αυξάνεται στα Χανιά από 10 σε 30 ευρώ το πρόστιμο για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης
Η αλλαγή αυτή απορρέει αποκλειστικά από τη νέα εθνική νομοθεσία και δεν αποτελεί απόφαση του Δήμου Χανίων, ο οποίος υποχρεούται στην εφαρμογή της όπως ορίζεται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο
Παρκάρισμα