Ελλάδα

Εμπρηστική επίθεση στον οικοδομικό συνεταιρισμό βουλευτών στην Ακαδημίας

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 8:10 το βράδυ στο 2ο όροφο κτιρίου γραφείων στην οδό Ακαδημίας 25 όπου στεγάζονται τα γραφεία του οικοδομικού συνεταιρισμού βουλευτών.

Αρχικά ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για πυρκαγιά η οποία σβήστηκε από τις δυνάμεις που έφθασαν εκεί αφού είχε προκαλέσει σημαντικές ζημιές σε όλο το δεύτερο όροφο και μικρές στον 3ο.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που αποτελείτο από επτά γκαζάκια.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την ασφάλεια Αττικής .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε μοναστήρια κατέφευγε ο 21χρονος που κατακρεούργησε τη μητέρα του στη Λάρισα - «Δεν τον ήθελε καθόλου ο πατέρας του»
Ο 21χρονος εχει ήδη προφυλακιστεί, παραμένει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και μένει στο ίδιο κελί με έναν ιερέα, ο οποίος του ζήτησε να τον εξομολογήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα
3