Ελλάδα

“Ένεση” 47 εκατ. ευρώ στον ΟΑΕΔ για 32.000 ανέργους!

Το ποσό των 47.115.782 ευρώ κατέβαλε σήμερα το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον ΟΑΕΔ ώστε ο Οργανισμός να καλύψει το σύνολο των μέχρι σήμερα δεδουλευμένων καθώς και τις ασφαλιστικές εισφορές 32.433 ωφελουμένων ανέργων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι πίνακες των ανωτέρω ωφελούμενων ανέργων οριστικοποιήθηκαν από 2 Ιουλίου 2015 στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα» με δικαιούχο την Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και Επιβλέποντες Φορείς τους ΟΤΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Νεφώσεις με τοπικές βροχές – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ (με ριπές στα 90 km/h), στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ