Ελλάδα

Επεισόδια στα δικαστήρια για τους συλληφθέντες της Βίλας Αμαλία

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκαν σε κάποιους από τους 92 συλληφθέντες στην επιχείρηση της Βίλας Αμαλία. Συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από τα δικαστήρια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος ορισμένων από τους 92 συλληφθέντες κατά την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλίας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται ανα ομάδες 25 ατόμων στον ανακριτή ενώ στην Ευελπίδων αλλά και στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 200 άτομα εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση όταν κάποιοι πέταξαν πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ.

Διαβάστε

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για καταλήψεις:«Θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν»

Τι εντόπισε η ΕΛΑΣ στη βίλα Σκαραμαγκά – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Βίλα Αμαλία: Από την εποχή των “χαστουκιών” στην εποχή των “καταληψιών”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το πολωμένο μελτέμι που τροφοδότησε τις φωτιές σε Αττική και Βοιωτία: «Από τα ισχυρότερα επεισόδια των τελευταίων 50 χρόνων»
Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί πως πέρα από τη μέγιστη ένταση των ανέμων, το φαινόμενο διήρκησε πολλές συνεχόμενες ημέρες επηρεάζοντας ουσιαστικά το θερμοκρασιακό καθεστώς της ανατολικής Ελλάδας
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi