Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Είναι σοκαρισμένος και ρωτά για τον αστυνομικό λέει ο συνήγορος του 18χρονου Απόστολος Λύτρας

Επεισόδια στου Ρέντη: Είναι σοκαρισμένος και ρωτά για τον αστυνομικό λέει ο συνήγορος του 18χρονου Απόστολος Λύτρας

Στον ανακριτή οδηγείται ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη.

«Είναι σοκαρισμένος, ζητά πληροφορίες για την υγεία του αστυνομικού, ενώ αποκάλυψε ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες», είπε ο δικηγόρος του 18χρονου που συνελήφθη για τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31 ετών αστυνομικού στη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», σημείωσε για τον 18χρονο ότι «δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε».

«Ανέφερε ότι ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και ότι κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκανε εκτός του γηπέδου. Μέσα σε αυτά και ο 18χρονος και προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του παίρνοντας φωτοβολίδα. Εκεί πέρα κάποιος του την έδωσε που προφανώς είχε τέτοια πράγματα μαζί του».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η μητέρα του 18χρονου το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο γιος της πηγαίνει στο γήπεδο.

 

«Αυτή τη στιγμή ο αστυνομικός χαροπαλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι στην υγεία του αστυνομικού, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υγεία του. Αυτό προέχει και αυτό ενδιαφέρει», κατέληξε ο δικηγόρος του 18χρονου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις