Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ήρθαν από τη Σήμανση και πήραν τα ρούχα» – Τι αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας του 18χρονου δράστη

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ήρθαν από τη Σήμανση και πήραν τα ρούχα» – Τι αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας του 18χρονου δράστη

«Ήρθαν σήμερα το πρωί από την σήμανση και πήραν τα ρούχα του γιου μου» είπε στο newsit.gr ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στου Ρέντη.

Ο πατέρας του 18χρονου, που ομολόγησε πως έριξε την ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού, μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr δήλωσε πως: «Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο δικηγόρος μας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αστυνομία και περιμένουμε να μας πει τι έχει γίνει».

Oι γονείς του 18χρονου δηλώνουν συγκλονισμένοι με την σύλληψη του γιου τους, αφού μέχρι και τις πρώτες πρωινές της Κυριακής δεν είχαν καμία ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως συνελήφθη 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία πέτυχε τον 31χρονο αστυνομικό στο πόδι. 

Σημειώνεται πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις