Ελλάδα

“Επεισόδιο” μεταξύ δύο πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά

Το “Αλεξάνδρα” με το “Φαιστός Παλλάς” είχαν επεισόδιο στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με το λιμενικό.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα στο λιμάνι. Σύμφωνα με το λιμενικό κατά τη διάρκεια χειρισμών για την έξοδο από το λιμάνι το “Αλεξάνδρα” ακούμπησε με την πρύμνη του του “Φαιστός” ξύνοντας τη λαμαρίνα.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, εισροή υδάτων ή ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα