Ελλάδα

Επέστρεψαν στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας 85 πρώην εργαζόμενοί της

Ξανά στην Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας εντάχθηκαν 85 εργαζόμενοι οι οποίοι είχαν μεταταχθεί σε Κέντρα Κράτησης. Η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας ανέρχεται πλέον σε 455 άτομα.

Με ακόμη 85 πρώην στελέχη της, που είχαν μεταταχθεί σε Κέντρα Κράτησης, ενισχύθηκε η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας. Όπως ανακοινώθηκε, θα στελεχώσουν άμεσα το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα της 3ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας.

Με τους 85, η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας ανέρχεται πλέον σε 455 άτομα. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι, παρά τη θετική αυτή εξέλιξη, «η Δημοτική Αστυνομία καλείται να υλοποιήσει το πολύ σημαντικό για την πρωτεύουσα έργο της, με λιγότερο από τη μισή δύναμή της, αφού θυμίζω ότι το 2013 στελεχωνόταν από 1.134 άτομα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1