Ελλάδα

Επί ποδός η Αστυνομία για τον ΟΑΣΕ

4.000 αστυνομικοί θα περιφρουρήσουν τις εγκαταστάσεις και τα ξενοδοχεία που θα μείνουν οι υπουργοί Εξωτερικών.

Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή για να αποφύγει τυχόν επεισόδια στη διάσκεψη του ΟΑΣΕ που ξεκινάει την Τρίτη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Την φύλαξη των υπουργών Εξωτερικών αλλά και των επισήμων που έχουν φθάσει στην Ελλάδα θα αναλάβουν χιλιάδες αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών. Επιπλέον επιστρατεύθηκαν και αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αλλά και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας.

Πάντως όλες οι αποστολές θα μείνουν σε ξενοδοχεία από το Ιντερκοντινένταλ στη Συγγρού και πιο κάτω προκειμένου να είναι μακριά από το κέντρο σε περίπτωση κινητοποιήσεων και επεισοδίων.

Η Τροχαία έχει προγραμματίσει ολιγόλεπτες διακόπες στην κυκλοφορία από το συνεδριακό κέντρο μέχρι το νέο μουσείο της Ακρόπολης που θα επισκεφθούν οι επίσημοι, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση γύρω από το μουσείο.

Διαβάστε επίσης
Στους ρυθμούς της διάσκεψης του ΟΑΣΕ  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι των παλαιοημερολογιτών ιερέων με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών, ο τιμοκατάλογος και ο ναός «καβάτζα»
Τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις στη διακίνηση ναρκωτικών και κερακί έλεγαν την κοκαΐνη, καφεδάκι, χασίς και φανουρόπιτα, την ακατέργαστη κάνναβη
Ο ιερέας διατηρεί κανάλι στο YouTube
Καιρός αύριο: Με καταιγίδες και ανέμους ξεκινά η εβδομάδα – Έντονα τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αφού θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 και στην Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου
καιρός