Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Η απαίτηση της Εμινέ για το γεύμα που δεν έγινε

Εμινέ

Η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα είναι γεγονός και όλα δείχνουν ότι θα μας μείνει… αξέχαστη! Ο Ερντογάν φρόντισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά… να προκαλέσει, να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει την “φιγούρα” του στο εσωτερικό της χώρας του. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του, Εμινέ.

Η Εμινέ Ερντογάν… κινείται στα ίδια επίπεδα με τον σύζυγο της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Εμινέ Ερντογάν διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ και ακολουθεί πιστά τον σύζυγο της… Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Τα συνολάκια της Εμινέ, τα κοστούμια του Ταγίπ και οι κυρίες της ασφάλειας

Η Εμινέ, λοιπόν, αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (07.12.2017), περίπου στις 15:00, να επισκεφτεί μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα το μουσείο της Ακρόπολης.

Εμινέ

Η “απαίτηση” που δεν έγινε πραγματικότητα

Οι δυο πρώτες κυρίες ήταν προγραμματισμένο να γευματίσουν στο μουσείο της Ακρόπολης, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα γίνει… Και αυτό γιατί η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου και της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας βγήκε… εκτός προγράμματος.

Εμινέ

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η απαίτηση της Εμινέ για το συγκεκριμένο γεύμα. Η πρώτη Κυρία της Τουρκίας ζήτησε να την σερβίρουν μόνο γυναίκες. Βέβαια, το χατήρι της δεν θα γίνει… μιας και όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το γεύμα.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας

Η μυστηριώδης γυναίκα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Νωρίτερα, μια γυναίκα με μαντίλα πιθανότατα από την συνοδεία της πρώτης Κυρίας της Τουρκίας, εμφανίσθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης λίγο πριν τη μια το μεσημέρι.

Μαζί της και άλλες γυναίκες άλλες με μαντίλα και άλλες όχι πιθανότατα από την φρουρά της Εμινέ Ερντογάν την συνόδευαν. Αυτό που έχει γίνει ανεπίσημα γνωστό είναι ότι από τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει για το κοινό το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς αναμένεται να το επισκεφθεί η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενη από την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Πιθανολογείται ότι οι κυρίες αυτές πήγαν ως προπομποί της Εμινέ Ερντογάν προκειμένου να προετοιμάσουν την επίσκεψη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις