Ελλάδα

Επιστολή Επιτήδειου στο Onalert για άρθρο του και η απάντηση του συντάκτη

Με μία μακροσκελή επιστολή του στο Onalert , ο ευρωβουλευτής Γιώργος Επιτήδειος απαντά σε άρθρο προσπαθώντας να υπερασπιστεί την επιλογή του να ενταχθεί στην Χρυσή Αυγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Μαργαρίτας Παπανδρέου: Τα εγγόνια της, Μαργαρίτα και Κωστής, αποχαιρέτησαν την yiayia τους – «Είχε πάθος, δεν την χώραγε οποιαδήποτε δωμάτιο»
«Χτυπάει το τηλέφωνο και βυθίζεται η καρδιά σου, σαν να σε χτύπησε βράχος ολόκληρος στο στέρνο. Το σηκώνεις και είναι η μητέρα σου. Δεν μπορεί να μιλήσει»
H Άντα Παπανδρέου με την κόρη της Μαργαρίτα και ο Κωστής Κατσανέβας με την μητέρα του Σοφία Παπανδρέου